Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΩΛΑ-ΚΟΥΡΤΗ» Δράσεις για την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών στο σύλλογο

Η προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος, «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», να προσελκύσει περισσότερα μέλη και κυρίως νέους ανθρώπους στους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών της πόλης και του Νομού Καβάλας, είναι συνεχής. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, την περασμένη Παρασκευή, εκπρόσωποι του συλλόγου επισκέφτηκαν το     2ο Επαγγελματικό Λύκειο Καβάλας και παρέδωσαν τις κάρτες εθελοντών αιμοδοτών σε
δεκατέσσερις μαθητές και μαθήτριες.

«Έπρεπε να επιβραβεύσουμε τα παιδιά αυτά, γιατί έδωσαν το παράδειγμα σε άλλους νέους ανθρώπους», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Παπαζωγράφου.

Αύριο, Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, επίσης, η διοίκηση του συλλόγου «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη», θα διοργανώσει μία βραδιά διασκέδασης για τα μέλη του στο καφέ-μπαρ «Μυροβόλος Άνοιξις» στην παραλία της πόλης. Η εκδήλωση αυτή έχει στόχο, εκτός από τη διασκέδαση των μελών του συλλόγου, τη γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους.

Την ερχόμενη Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, τέλος, θα πραγματοποιηθεί η φθινοπωρινή εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου. Κατόπιν αιτήματος, προς τη διοίκηση του στρατού, παραχωρήθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου