Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2: Είναι τελικά πολύ δύσκολο να κερδίσει

ΑΟΚ- Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-2: Είναι τελικά πολύ δύσκολο να κερδίσειΟ ΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά δεν άντεξε στην επανάληψη. Έμεινε από δυνάμεις και φανέρωσε πολλές αδυναμίες. Πάλι καλά που δεν έχασε στο τέλος.
Είναι φανερή η έλλειψη καλής προετοιμασίας αλλά γενικά η ομάδα όσο και να προσπαθεί δε μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Κάπως έτσι συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε με την ενδεκάδα που έπαιξε στην Κατερίνη, με τον Πιερικό.
Τερματοφύλακας ο Τιγγιρίδης. Στην άμυνα πλάγια δεξιά και αριστερά ο Πόπτσης και ο Παπαργυρίου. Στόπερ ο Γκαρακλίδης και ο Χόρτσας. Στη μεσαία γραμμή Πρίττας και Ντομί, οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Αρτσε ελεύθερος στον άξονα. Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί ο Καπνίδης και ο Κουρέλλας. Στην
επίθεση «φουνταριστός» ο Αλεξίου.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ δεν είχε τις λύσεις για να φανεί απειλητικός. Αργό τέμπο, χωρίς κάποιον παίκτη να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Χαραλαμπίδης στο 38` έκανε την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο. Βγήκε ο Ντομί, πέρασε στα άκρα ο Παπαδόπουλος και ο Καπνίδης στη μεσαία γραμμή. Ο Παπαδόπουλος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, βρήκε δίχτυα, βγάζοντας τον ΑΟΚ από το λήθαργο.
Το δεύτερο γκολ του Αλεξίου, επίσης ήταν βάλσαμο. Ο ΑΟΚ με δύο ευκαιρίες, πέτυχε 2 γκολ, στα πρώτα 45 `λεπτά. Τα Γιαννιτσά δέχτηκαν δυο γκολ, χωρίς να το καταλάβουν.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ γρήγορα στο β` μέρος, από μια άτυχη στιγμή του Γκαρακλίδη. Πριν ο Καπνίδης απείλησε για το 3-0.
Στη συνέχεια ο Καράμπελας ισοφάρισε, αφού πίεσαν σε μεγάλο βαθμό οι των Γιαννιτσών. Ο ΑΟΚ ήταν πελαγωμένος στα πρώτα 20 λεπτά, της επανάληψης. Μετά το 2-2 άρχισε η γκρίνια της κερκίδας. Οι αποδοκιμασίες προς πάσα κατεύθυνση ήταν πολλές, μετά το τέλος του αγώνα. Απειλήθηκαν επεισόδια εναντίον του Βλάση Τσάκα.
Το φιλμ του αγώνα
10` Σουτ Εμπάρκα από καλή θέση, στην αγκαλιά του Τιγγιρίδη
11` Σουτ Κουρέλλα η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ
37` Από πάσα του Εμπάρκα, ο Καράμπελας αστοχεί από πλάγια θέση, μέσα στην περιοχή.
40` Σέντρα Κουρέλλα, ο αφύλακτος Γρηγόρης Παπαδόπουλος με ωραίο πλασέ το 1-0.
43` Ο Αλεξίου φεύγει μόνος του και με σουτ το 2-0. Η πάσα από τον Αρτσε, στο κενό χώρο.
48` Φοβερό μακρινό σουτ του Καπνίδη, δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Λαμπάκη.
51` Το 1-2 με αυτογκόλ του Γκαρακλίδη από παράλληλη σέντρα του Καράμπελα.
58` Ο Καράμπελας αστόχησε από ευνοϊκή θέση.
62` Λάθος Τιγγιρίδη, πλασέ του Στεργιάδη, πάνω από τη γραμμή απομακρύνει ο Γκαρακλίδης.
64` Ο Καράμπελας με πλασέ το 2-2.
72` Ο Εμπάρκα γίνεται απειλητικός, ο Τιγγιρίδης σε κόρνερ.
77` Πάσα του Πρίττα, σουτ Καπνίδη, κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.
84` Σουτ του Στεργιάδη, σε κόρνερ ο Τιγγιρίδης.
86` Σέντρα του Κουρούπη, αστοχεί μόνος του με κεφαλιά ο Στεργιάδης.
Κίτρινες κάρτες: Λαμπάκης, Παλάσκας, Αναστασίου,
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: 93 Τιγγιρίδης, 3 Παπαργυρίου, 4 Χόρτσας, 5 Πόπτσης, 10 Αρτσε, 16 Ντομί, 17 Καπνίδης, 55 Πρίττας, 88 Κουρέλλας, 89 Γκαρακλίδης, 92 Αλεξίου.
Αλλαγές
38 ` Παπαδόπουλος στη θέση του Ντομί.
64` Ντόσης στη θέση του Κουρέλλα.
67` Ντουτσαρίδης στη θέση του Αλεξίου.
Πάγκος
32 Γιαννίκογλου, 1 Ντόσης, 6 Ντουτσαρίδης, 7 Παπαδόπουλος, 18 Μαυρίδης, 19 Ρεβυθόπουλος, 24 Καζαντζίδης.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: 21 Καραογλανίδης, 12 Λαμπάκης, 3 Κουρούπης, 6 Παλάσκας, 22 Μπαξεβάνος, 20 Ιβανίδης, 32 Μοσχάκης, 14 Καράμπελας, 16 Καρταλ, 26 Εμπάρκα, 13 Γιαγκούλιτσα.
Αλλαγές
52` Χαρμάνας στη θέση του Μπαξεβάνου
59` Στεργιάδης στη θέση του Γιαγκούλιτσα
84` Αναστασίου στη θέση του Μοσχάκη
Πάγκος
76 Κραβαρίτης, 4 Χατζόγλου, 11 Αναστασίου, 7 Στεργιάδης, 24 Φόκα, 9 Χαρμάνας, 10 Σιδηρόπουλος.
*Απόστολος Χαραλαμπίδης: « Κουράστηκα, θα μιλήσω με τη διοίκηση»
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της παραίτησης του από τον πάγκο του ΑΟΚ, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Τόνισε στις δηλώσεις του: « Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δε μπήκαμε στο παιχνίδι, εκτός το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Κουράστηκα, πρώτη φορά ζω αυτό το πράγμα. Δεν έγινε η κατάλληλη προετοιμασία ενώ τα παιδιά τα έχει πάρει από κάτω. Ολοι φταίνε όταν μια ομάδα δεν κερδίζει. Νιώθω κουρασμένος, θα μιλήσω με τη διοίκηση».
Από την άλλη ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Νίκος Ζαλίκας είπε μεταξύ των άλλων: « Μας αποσυντόνισε το πρώτο γκολ. Μετά το 2-0 δυσκόλεψε πολύ περισσότερο το έργο μας. Στο β` μέρος γνωρίζαμε τη συγκεκριμένη αδυναμία του αντιπάλου και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Βοήθησαν και οι αλλαγές που κάναμε».
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου