Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Δράση εκπαίδευσης εκπαιδευτικών πληροφορικής (ΠΕ19-20) μέσω της υπηρεσίας training.sch.gr του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

      Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσσαλονίκης ως συμπράττων φορέας στην ανάπτυξη και λειτουργία του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), στα πλαίσια του έργου «ΣΤΗΡΙΖΩ», υλοποιεί  ήδη από τις αρχές Ιουνίου, μια σειρά τηλεκπαιδεύσεων οι οποίες απευθύνονται  στους εκπαιδευτικούς πληροφορικής (ΠΕ19, ΠΕ20) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονικής, Πέλλας και Σερρών. Το πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης αποτελείται από ένα σύνολο απαραίτητων και προαιρετικών αντικειμένων εκπαίδευσης και αφορά κυρίως τις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και τις ΤΠΕ υποδομές των σχολικών μονάδων.

      Μετά την ολοκλήρωση του προβλεπόμενου κύκλου τηλεκπαιδεύσεων διάρκειας δέκα ωρών ο κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης. Ωστόσο ο εκπαιδευτικός μπορεί να παρακολουθήσει τηλεκπαιδεύσεις σε
ενότητες που τον αφορούν ακόμη και μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων για την πιστοποίηση ωρών.
      Οι εκπαιδευτικές δράσεις εντάσσονται στη Δράση Α8 «Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης και λειτουργική ένταξή του στο ενιαίο σχήμα υποστήριξης»   της Πράξης «ΣΤΗΡΙΖΩ – Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΡΑΣΗ)».
      Σας  καλούμε να λάβετε μέρος στις παραπάνω τηλεκπαιδεύσεις μέσω του πληροφοριακού συστήματος  http://training.sch.gr

Η είσοδός σας πραγματοποιείται με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο ΠΣΔ. Οι τηλεκπαιδεύσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και εκτός σχολικού ωραρίου ενώ παρέχεται κατάλληλα διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό αναφοράς.
Με εκτίμηση,
Ομάδα Υποστήριξης Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ΑΠΘ
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση : 801-11-801-81
Τηλεομοιοτυπία/ Fax: 2310 998492
Ηλεκτρονική Διεύθυνση:
helpdesk@ser.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου