Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ορφέας Ελ- Αρης Ακροποτάμου 0-0 – Νέστος- Βυζάντιο 0-1: Η μεγάλη πορεία των «Κιτρινόμαυρων»

Ορφέας Ελ- Αρης Ακροποτάμου 0-0 – Νέστος- Βυζάντιο 0-1: Η μεγάλη πορεία των «Κιτρινόμαυρων»
Ορφέας Ελ- Αρης Ακροποτάμου 0-0:
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Δήμου Παγγαίου. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα ενώ ο Αρης παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος.
Το ματς πήγε στην τακτική. Οι δυο προπονητές θέλησαν να κλείσουν τους διαδρόμους.
Ο Αρης είχε περισσότερες καλές στιγμές στην επίθεση ενώ ο Ορφέας ήταν άτυχος με το δοκάρι του Ευθυμιάδη. Από τους γηπεδούχους έλειψε ο παίκτης που θα οργανώσει το παιχνίδι, σε συνδυασμό με τη μέτρια εμφάνιση παικτών που θεωρούνται ατού στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Β. Παπαδόπουλος ήταν αυτός που απείλησε τις περισσότερες φορές την εστία του άριστου Καραβελίδη. Καλό βαθμό παίρνουν και οι δυο ομάδες στον τρόπο που αμύνθηκαν.
Γενικά το θέαμα δεν ήταν και τόσο καλό, όμως η αγωνία κράτησε μέχρι το φινάλε. Βάση της
βαθμολογίας, το 0-0 βάζει ακόμη σε περισσότερες δυσκολίες τον Ορφέα. Για τον Αρη η ισοπαλία δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα.
Το φιλμ του αγώνα
3` Κόρνερ Ευθυμιάδη, δύσκολα απομακρύνει ο Χατζηνικολής
17` Ο Δούμπλατζης πλασάρει από τα 3 μέτρα, για να σώσει ο Καραβελίδης
34` Σουτ του Οτέμπερη, μπλοκάρει ο Χατζηνικολής
40` Πλάγιο άουτ του Φίλων κεφαλιά του Β. Παπαδόπουλου, η μπάλα άουτ.
45` + Σουτ του Β. Παπαδόπουλου, εξαιρετική απόκρουση του Καραβελίδη
52` Κόρνερ Β. Παπαδόπουλου, δεν πιάνει από κοντά την κεφαλιά ο Καραγιαννίδης
60` Σουτ του Ευθυμιάδη από κοντά, με τα πόδια ο Χατζηνικολής και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
63` Γύρισμα Αποστολίδη, αστοχεί με σουτ ο Σακόπουλος
90` + Οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι σε χέρι αμυντικού από προσπάθεια του Παπαδάτου.
Οι συνθέσεις.
Ορφέας: Καραβελίδης, Κεχαγιάς 82` Π. Σταματόπουλος , Φιλιππίδης, Κ. Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλίδης, Οτέμπερη 57` Σαββατιανός, Παπαδάτος, Τσαπέγια 45` Εμινίδης, Ευθυμιάδης, Δουμάνης.
Αρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Φίλων, Κάπατζης, Τσέπα, Σεφερίδης, Δρούζας, Σάσσος 55` Σακόπουλος, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης 82` Σολακίδης , Β. Παπαδόπουλος, Αποστολίδης 68` Σαϊνίδης.
Νέστος- Βυζάντιο 0-1: Η μεγάλη πορεία των «Κιτρινόμαυρων»
Το Βυζάντιο πέτυχε μεγάλη νίκη στη Χρυσούπολη και πλέον είναι μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συνεχίστηκε η μεγάλη φετινή πορεία της ομάδας.
Το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη είχε 3 σοβαρές απουσίες: Σουμουλίδης( τραυματίας), Προβατίδης( τιμωρημένος), Καπνόπουλος( άρρωστος). Παρά ταύτα κατάφερε και έφυγε με τους 3 βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που είχε να ηττηθεί από την 1η αγωνιστική. Ο Παντελίδης πέτυχε το χρυσό γκολ ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν σε μεγάλο βαθμό και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης.
Φάσεις και γκολ
Στο 11ο λεπτό τετ-α-τετ του Πτηνόπουλου με τον Αμουτζάκη προλαβαίνει σωτήρια και διώχνει ο Παυλακάκης. Στο 13 μπαλιά του Πτηνόπουλου στον Μπρατσιάνι, απέκρουσε ο Αμουτζάκης. Στο 16 κεφαλιά του Μαχαιρούδη απέκρουσε ο Καραβέλης. Στο 17 βον πλανέ του Δεσύλλα σε κόρνερ. Στο 20 σουτ το Κατράνα μόλις άουτ. Στο 29 σέντρα του Τζοσκούν, ο Μανούκος δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής. Στο 32 προσπάθεια του Μαχαιρούδη σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από τον Γαμβρέλη, αναμπουμπούλα και έδιωξαν πάνω στη γραμμή αμυντικοί. Στο 44 σουτ του Κατράνα, η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Στο 47 ο Μανούκος έβγαλε μπαλιά στη πλάτη της άμυνας για τον Σαρηγιαννίδη που έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58 ο Παντελίδης με γυριστό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 73 κεφαλιά του Σαμαρά μόλις άουτ. Στο 76 ο Τσέκος έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Δεσύλλα που δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ. Στο 78 μόνος ο Σαρηγιαννίδης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 81 ο Δεσύλλας έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Εμμανουηλίδη όμως έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στο 87 προσπάθεια του Παυλακάκη σίρριζα άουτ.
**Διαιτητές: Γκορτσίλας, Νικολαϊδης, Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Συνθέσεις
Νέστος Χρυσούπολης
Αμουτζάκης, Γαμβρέλης (75 Εμμανουηλίδης), Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης (87 Ματσκανίδης), Μανούκος (67 Τσέκος), Κατράνας, Σαρηγιαννίδης, Δεσύλλας, Μαχαιρούδης, Τζοσκούν.
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Καραβέλης, Κωνσταντινίδης, Γεωργαντέλης, Σαμαράς, Παυλίδης, Αϊβάζης, Πτηνόπουλος (80 Λόλη), Σπυρίδης, Παντελίδης (89 Μιχαηλίδης), Τσίλογλου, Μπρατσιάνι (86 Τσορμπατζής).
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου