Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τεστ DNA: Η Βουλγάρα είναι η μάνα της μικρής--Τι θα γίνει με το παιδί

Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας όπως επιβεβαιώθηκε από το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Associated Press.


Η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών όπου και υποστήριξε ότι όντως είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα
καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει και χαρτιά για να το πάρει μαζί της στη Βουλγαρία.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι η μικρή Μαρία μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της και ότι από την ώρα που είδε τη φωτογραφία της στην τηλεόραση άρχισε να κλαίει.

Οπως είπε μιλώντας μπροστά στις κάμερες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης αν το τεστ DNA έδειχνε ότι η μικρή Μαρία είναι όντως κόρη της θα την έπαιρνε πίσω.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν Associated Press και Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποτελέσματα του τεστ DNA, όπως ανακοίνωσε ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών, έδειξαν ότι η Σάσα Ρούσεβα και ο σύζυτός της Ατάνας είναι οι βιολογικοί γονείς του ξανθού κοριτισιού που βρέθηκε στα χέρια Ρομά σε καταυλισμό στα Φάρσαλλα.

Mετά από τις εξελίξεις αυτές η Περιφερειακή Εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ διέταξε να αρχίσει προανάκριση της μάνας της μικρής Μαρίας για ενδεχόμενη συμμετοχή σε εμπορία βρεφών.

Τι θα γίνει τώρα με το παιδί, ποια η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Σύμφωνα με το πρακτορείο BGNES της Βουλγαρίας, η υπεύθυνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Στάρα Ζαγκόρα Γιάνα Κάνεβα ανέφερε πως η μικρή Μαρία αναμένεται τώρα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου