Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Παπανδρέου: "Ο Τσίπρας αντιγράφει τον Αντρέα αλλά το εργοστάσιο έβγαλε μόνο έναν"... καλά γι' αυτό είμαστε σίγουροι...

Μάταιη η προσπάθεια «το εργοστάσιο έβγαλε μόνο έναν» λέει ο αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού

Την πτώση του ΠΑΣΟΚ, την άνοδο της Χρυσής Αυγής και την περιρρέουσα μετα-μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών περιγράφει με άρθρο του στην Οικονομική Επιθεώρηση ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα χρησιμοποιεί και αυτούσιους στίχους από ελληνικά χιπ χοπ συγκροτήματα προκειμένου να δείξει την δυσαρέσκεια των πολιτών που αρκετές φορές ζητούν και αίμα των πολιτικών.

Ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου ισχυρίζεται πως η πεποίθηση ότι «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ»
είναι μια αντίληψη που, όπως λέει, βόλεψε αρκετές πλευρές καθώς: «Η παραδοσιακή δεξιά έκανε τα στραβά μάτια ή έκλεινε το μάτι στις ακραίες αυτές αντιδράσεις, αφού απευθύνονταν στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η παραδοσιακή αριστερά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ανεχόταν ή προέτρεπε σε δράσεις ακραίες. Επαναστατικώ δικαίω».

«Όλα τα κόμματα μαζί έπεσαν σαν τις ύαινες να κατασπαράξουν ότι είχε απομείνει από το ΠΑΣΟΚ, επειδή ήταν ο μόνιμος πολιτικός εχθρός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού και συμπληρώνει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν άντεξε και διαλύθηκε λόγω των μιντιακών χτυπημάτων σε καθημερινή βάση, υπό το αβάσταχτο βάρος του μνημονίου», γράφει ενώ σε κάποιο άλλο σημείο εξαπολύει επίθεση και κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «ο Τσίπρας αντιγράφει συνειδητά τον Ανδρέα», όμως, όπως λέει: «Το εργοστάσιο μόνο έναν έβγαλε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου