Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ με εξειδίκευση καθώς και οι αποσπάσεις από ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ σε ΚΕΔΔΥ

Δελτίο Τύπου
ypdvmth thumb other250 0Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ σε ΣΜΕΑΕ με εξειδίκευση καθώς και οι αποσπάσεις από ΚΕΔΔΥ ή ΠΥΣΠΕ σε ΚΕΔΔΥ
Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Α)από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με εξειδίκευση (Σχολεία Κωφών Βαρήκοων-Σχολεία Τυφλών) για το διδακτικό έτος 2013-2014 και Β) από ΚΕ.Δ.Δ.Υ ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ για το σχολικό έτος 2013-2014.
Οι αποσπώμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ στα οποία αποσπάστηκαν, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
Για την απόφαση "Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. με εξειδίκευση" πατήστε εδώ.
Για την απόφαση "Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.)" πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου