Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Με τέτοια φίδια χάσαμε ΕΝΑ χρόνο - Στην «γραμμή» των νεοναζιστών ο αριστερός Ρουπακιώτης!

Εικονική η δολοφονία Φύσσα από τους Χρυσαυγίτες; 

Εικονικά τα τάγματα εφόδου; 

Στη ...φαντασία μας  ο Ρουπακιάς, ο Λαγός, ο Πατέλης και ο Παππάς;

Ψεύτικες οι απομαγνητοφωνήσεις του Υπερκοριού της αντιτρομοκρατικής;

Ψεύτες οι δεκάδες μάρτυρες;

Σκηνοθετημένες οι απειλές Μιχαλολιάκου στις Θερμοπύλες για τα σπαθιά που
θα ακονίζονται στα πεζοδρόμια;


ΕΛΕΟΣ, πορωμένοι, να πάτε να κοιταχτείτε...

.......................

Πρωτοφανείς καταγγελίες εκστόμισε σήμερα ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ταυτιζόμενος απόλυτα με τη «γραμμή» των θεωρητικών του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». 

Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Ρουπακιώτης είπε επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε την ανάλυσή του ο κ. Ρουπακιώτης.






http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου