Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Οι παρατάσεις εγγραφών που αποφάσισαν τα ΑΕΙ & ΤΕΙ


μετεγγραφες_φοιτητώνΤην παράταση των εγγραφών αποφάσισαν πανεπιστήμια και ΤΕΙ μετά την εντολή του υπουργού Παιδείας προς τους επικεφαλής των ιδρυμάτων να μεριμνήσουν για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των εγγραφών.
Οι νέες προθεσμίες που έχουν ανακοινώσει έως τώρα τα πανεπιστήμια είναι οι εξής:
Την παράταση της προθεσμίας εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη σειρά της, καλεί τους πρωτοετείς φοιτητές να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα, αν και ακόμη δεν μπορούν να εγγραφούν λόγω των κινητοποιήσεων των διοικητικών τους υπαλλήλων. «Η
Σύγκλητος θεωρεί ότι μέχρι την εγγραφή τους οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ψήφισμα που εξέδωσε η Σύγκλητος του ιδρύματος.
Έως τις 2 Οκτωβρίου θα μπορούν να εγγράφονται οι νέοι φοιτητές στο Τ.Ε.Ι Κρήτης, ενώ μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου δίνει προθεσμία το Τ.Ε.Ι Αθήνας.
Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου δόθηκε παράταση στα περισσότερα ιδρύματα όπως το Ε.Μ.Π, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα Τ.Ε.Ι Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Το πανεπιστήμιο Κρήτης και το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων παρέτειναν την προθεσμία εγγραφών μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.
Το Α.Π.Θ αποφάσισε την παράταση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών. Η νέα προθεσμία θα ανακοινωθεί μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.
Πηγή: ΟΕΦΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου