Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Τρέμε Ευρώπη… έρχεται ο Τσίπρας!

Το ανέκδοτο της εβδομάδας: Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε πανικό διότι κάποιοι ευρωπαίοι αριστεροί που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, επέλεξαν τον Αλέξη Τσίπρα για υποψήφιο για την προεδρία της ΕΕ.
Κι όμως, αυτό είπε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι είτε η ΝΔ είναι σε πανικό είτε… ζηλεύει τη δόξα του κ. Τσίπρα γι’ αυτό και κάνει κριτική στην υποψηφιότητά του.
Διαβάστε δύο ανακοινώσεις και θα καταλάβετε ότι ο Τσίπρας θα μπορούσε να είναι κάλλιστα υποψήφιος για το… Δαφνί. Διότι ή αυτός έχει τρελαθεί τελείως είτε θα μας τρελάνει όλους μας.
Στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρει: «Γιατί έχει καταλάβει τέτοιο πανικό τη ΝΔ από τη στιγμή που έγινε
γνωστή η υποψηφιότητα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν; Αντιλαμβανόμαστε ότι αισθάνονται μειονεκτικά που η ευρωπαϊκή αριστερά υιοθετεί το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μία άλλη Ευρώπη κατά της λιτότητας, θέτοντας επικεφαλής αυτής της προσπάθειας τον Αλέξη Τσίπρα, όταν την ίδια στιγμή ο κ. Σαμαράς είναι υποταγμένος στην  κ. Μέρκελ και στις νεοφιλελεύεθερες μνημονιακές πολιτικές που διαλύουν τη χώρα μας. Καθένας με τις επιλογές του».
Άρα, λοιπόν, έχει πανικοβληθεί η ΝΔ επειδή η Ευρώπη… επιλέγει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε ότι οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Η δεύτερη ανακοίνωση αναφέρει: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Δεν περιμέναμε από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Σε μια περίοδο που η Ε.Ε αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Να χαίρονται την κα Μέρκελ και τους συμμάχους τους».
Μετά από αυτό ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω από το Μαξίμου. Διότι μπορεί να πέσει πάνω στο ευρωπαίο… γίγαντα πολιτικό κ. Τσίπρα και να αισθανθεί μειονεκτικά.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου