pkalkΌταν μπορούσε δεν την «πάτησε» και έτσι η Αλκμάαρ απέκτησε δικαίωμα να πάρει αυτή τους 3 βαθμούς σκοράροντας με τον  Γκουβελέου στο 80’. Ωστόσο δεν είχε μιλήσει ακόμα ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος μπήκε αλλαγή και έσωσε τον Δικέφαλο του Βορρά με γκολ στο 94′!
Ο ΠΑΟΚ, για δεύτερη αγωνιστική, σκοράρει στις καθυστερήσεις και προβληματίζει. Η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα, καθώς είχε από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο με τους Τζιόλη και Λούκας, όμως δέχτηκε ένα τέρμα από τον Γκουβελέου στο 80’.
Θα μπορούσε όμως και αυτός να έχει δεχτεί γκολ νωρίτερα, αλλά είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σανθ Χακόμπο. Καλύτεροι οι Ολλανδοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με την ομάδα του Στέφενς να παρουσιάζεται για ένα ακόμα παιχνίδι με
αρκετά παθητικό ρόλο. Αν μη τι άλλο όμως έδειξε στο τέλος χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Άλκμααρ (Μάρτιν Χάαρ): Εστεμπάν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Γούτενς, Ορτίθ, Ελμ (80’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπέρενς (69’ Γκούντμυοντσον), Μάρτενς, Γιόχανσον (90’ Άντβιτς).
Στον πάγκο: Ντε Βίντερ, Ρέινεν, Μπεργκούινς, Χαπς.
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (72’ Ολίσε), Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Γλύκος, Λόπεζ, Λίνο, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Νέτσιντ.
Βαθμολογία:
1. ΠΑΟΚ 4
2. Άλκμααρ 4
4. Σαχτιόρ Καραγκάντι 1
4. Μακάμπι Χάιφα 1