Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Δένδιας: Η βία είναι μία και απειλεί ξεχωριστά τον κάθε Έλληνα πολίτη

dendias«Η βία είναι μία, απειλεί το δημοκρατικό πολίτευμα και ξεχωριστά τον κάθε Έλληνα πολίτη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA.
Ο κ. Δένδιας έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά σχετικά με την τοποθέτηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη πως «οι επιλογές τις επιλογές της βίας και σαν αντίληψη και σαν κοσμοθεωρία είναι αντίθετες με τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Με εξαιρετικό ενδιαφέρον πληροφορηθήκαμε από τον Εκπρόσωπο
Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνο Σκουρλέτη ότι για το κόμμα του δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Ελπίζουμε να το ανακοινώσει και σε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με την πρώτη ευκαιρία, διαχωρίζουν τη βία ανάλογα με την προέλευσή της ή και την δικαιολογούν ακόμα», είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:
«Είναι ώρα να το κατανοήσουν όλοι: η βία είναι μία, απειλεί το δημοκρατικό πολίτευμα και ξεχωριστά τον κάθε Έλληνα πολίτη. Είναι όρος εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης η καταδίκη της από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και συζητήσεις περί προέλευσής της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου