Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο κ.Τσίπρας τι λέει για την … “συνιστώσα Άκη” στον ΣΥΡΙΖΑ;

Κωτσακάς-Τσίπρας
Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της και καταδίκασε με τις βαρύτερες ποινές που προέβλεπε ο νόμος τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη συμμορία του. Αλλά ειδικά για τον πρώην υπουργό τα 20 χρόνια, η δήμευση της περιουσίας του και η αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ είναι σκληρές αλλά δίκαιες καταδίκες.
Το σύστημα Άκη που λυμαίνονταν επί χρόνια τις μίζες διαλύθηκε. Άλλοι πιάστηκαν στη φάκα, άλλοι κατάφεραν να ξεφύγουν κι επειδή δεν τους χωρούσε το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στον
ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός Αιγαίου, Αντώνης Κοτσακάς, δεξί χέρι του καταδικασμένου Τσοχατζόπουλου, είναι τώρα σύμβουλος του κ. Τσίπρα.
Στην αγκαλιά της Κουμουνδούρου βρίσκονται κι άλλοι από το σύστημα Άκη. Ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Ραυτόπουλος, ο κ. Πιπεριάς πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ, ο Βαγγέλης Χωραφάς διευθυντής του επιτελείου του υπουργείου Άμυνας, στα αμαρτωλά χρόνια του Τσοχατζόπουλου. Σε επιτελική θέση στο γραφείο του Άκη και ο Γιώργος Αγραφιώτης ο οποίος φλέρταρε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν λέμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ένοχοι όπως η συμμορία που καταδικάστηκε τη Δευτέρα. Άλλωστε, χωρίς στοιχεία όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αλλά μήπως υπάρχει και το ηθικό εκτός από το νόμιμο; Άραγε ο κ. Τσίπρας θα κάνει κάτι με το σύστημα Άκη που έκανε συνιστώσα μέσα στο κόμμα του;
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου