Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δεν δρομολογείται το υδροπτέρυγο στη γραμμή Καβάλα- Θάσος – Απερρίφθη το αίτημα;

Δεν δρομολογείται το υδροπτέρυγο στη γραμμή Καβάλα- Θάσος – Απερρίφθη το αίτημα;Όπως φαίνεται μένουμε με την όρεξη. Το υδροπτέρυγο που ζήτησε να εκτελεί δρομολόγια από τη Καβάλα για τη Θάσο και το αντίστροφο, δεν πήρε χθες την σχετική έγκριση από το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Το αίτημα απερρίφθη. Όπως έγινε γνωστό απερρίφθη διότι δεν αφορούσε όλη την επόμενη δρομολογιακή περίοδο αλλά μόνο το διάστημα 14 Νοέμβρη έως 31 Δεκέμβρη 2013. Σημειώνουμε ότι υπέρ του αιτήματος στάλθηκαν από την Καβάλα και τη Θάσο διάφορες επιστολές, τοπικών και σημαντικών φορέων. Με την πρώτη όμως πληροφόρηση μας το
αίτημα δεν έγινε δεκτό καθώς τα μέλη της επιτροπής θεώρησαν μη σωστό το ότι το υδροπτέρυγο ζητούσε να είναι στη γραμμή μόνο 1,5 μήνα. Για το μετά δεν δεσμεύονταν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του συμβουλίου οι δύο ναυτιλιακές εταιρίες της Θάσου εξέφρασαν την βούληση να ενισχύσουν τον Χειμώνα τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου.
*Κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο της ΝΕΛ «Άκουα Τζούελ». Εκτέλεσε έκτακτο δρομολόγιο. Η ΝΕΛ υποστηρίζει ότι τα προβλήματα της λύθηκαν κι έτσι σήμερα θα έρθει στην Καβάλα το «Γιουροπίαν Εξπρές» και αύριο το «Άκουα Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου