Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Νέο σοβαρό ατόπημα του Α. Τσίπρα

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, κι αν αληθεύει τότε πρόκειται περί σοβαρού ατοπήματος του κ. Τσίπρα. 

Ο λόγος για την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ πριν φύγει για τις Βρυξέλλες κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Εκεί ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε στους βουλευτές του: «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε».

Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο τότε καλύτερα να βρει τρύπα να κρυφτεί ο κ. Τσίπρας.

Διότι έτσι αβίαστα, χωρίς αποδείξεις κι εν μέσω μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης δεν βγαίνεις να καταγγείλεις κάτι τέτοιο. 
Δεν βγαίνεις να κατηγορήσεις τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας σου. 
Είναι πρώτη φορά που κάποιος αρχηγός κόμματος τολμά να βγει δημόσια να κάνει τέτοια καταγγελία. Εκτός κι αν πράγματι έχει να αποδείξει κάτι οπότε είναι ένα θέμα προς διερεύνηση και το ανάθεμα θα πέσει στην ΕΥΠ. Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες αποδείξεις;

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, που κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας στη σχετική δήλωσή του.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου