Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τσίπρας και Καμμένος ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ - ΝΑΙ στη ΣΥΝΕΧΙΣΗ της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής!

Τελικά, στη Διάσκεψη των Προέδρων δεν συζητήθηκε αλλά και δεν τέθηκε το θέμα της αναστολής χορήγησης βουλευτικής αποζημίωσης σε βουλευτές που διώκονται για κακουργήματα, παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν στα χέρια τους τις ρυθμίσεις που προτείνει το προεδρείο.

Απορίας άξιον βέβαια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν τέθηκαν καθώς δεν υπήρχε ομοφωνία…!

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση (;;;) προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα (αποζημίωση, ατέλειες, ασυλία κ.α.) και να μην εξετάζονται αποσπασματικά…!! Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περιμένουν πρώτα τις δικαστικές αποφάσεις και μετά θα απαντήσουν…

Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι το κοινοβούλιο πρέπει να θωρακιστεί και να φέρει τις αλλαγές στον Κανονισμό λειτουργίας της Βουλής…

Αντιθέτως με τους φωνασκούντες στα κανάλια, υπάρχουν και τα κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) που ήδη έχουν ενημερώσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι εξετάζουν θετικά, αυστηρές ρυθμίσεις για όσους βουλευτές διώκονται για σοβαρά αδικήματα.

Το ευτράπελο βέβαια από τη σημερινή διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή, ήταν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ζήτησε από τον Μεϊμαράκη να «χαλαρώσουν» οι προληπτικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των μελών της Χ.Α. διότι «δεν γίνεται να μας ελέγχουν τα αυτοκίνητα κάθε πέντε λεπτά»…! 
Για να του απαντήσει ο Πρόεδρος «έ, και εσείς μην μπαινοβγαίνετε στην Βουλή κάθε 5’»…!!!





 
antiκοινοβουλευτικός
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου