Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Από αύριο μπορούν να προσληφθούν από τις Π.Δ.Ε. 300 Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π για στελέχωση ΣΜΕΑΕ και 350 Ε.Β.Π. για συνοδοί μαθητών στα σχολεία

Από αύριο μπορούν να προσληφθούν από τις Π.Δ.Ε. 300 Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π για στελέχωση ΣΜΕΑΕ και 350 Ε.Β.Π. για συνοδοί μαθητών στα σχολείαΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Π.Δ.Ε, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, 300 Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ΚΑΙ 350 Ε.Β.Π ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ           
Η Διεύθυνση Ε.Α.Ε έστειλε στις Π.Δ.Ε της χώρας εντολή για 300 προσλήψεις Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π από Πρόγραμμα ΕΣΠΑ αποκλειστικά σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε, με την επισήμανση να διατεθούν στα απολύτως αναγκαία προς κάλυψη κενά.                     
Επίσης η Διεύθυνση Ε.Α.Ε  έστειλε στις Π.Δ.Ε  και εντολή για
πρόσληψη 350 συνοδών Ε.Β.Π για τα γενικά σχολεία.
Οι προσλήψεις του Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π μπορούν από αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013, να προχωρήσουν, σε όσες Π.Δ.Ε έχουν επικυρωθεί οι οριστικοί πίνακες υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π.
Σε δεύτερη φάση προγραμματίζονται άλλες 400 με 450 προσλήψεις Ε.Ε.Π, από Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για στελέχωση των Ε.Δ.Ε.Α.Υ, στο οποίο πρόγραμμα κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί και η πρόσληψη Ε.Ε.Π για στελέχωση των ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
Σήμερα δε, θα σταλεί από τη Διεύθυνση Ε.Α.Ε έγγραφο στο οποίο θα ζητείται από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, η σύσταση των Σ.Δ.Ε.Υ με σκοπό αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Με ότι νεώτερο θα επανέλθουμε
Βασίλης Βούγιας         
Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ             
Mail: 
                    
Blog: http://www.seepea-stella.blogspot.gr/            
 F.b : www.facebook.com/seepea.stella   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου