Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Επική ανατροπή στην Τούμπα, 3-2 ο ΠΑΟΚ

Επική ανατροπή στην Τούμπα, 3-2 ο ΠΑΟΚΜπορεί να ο ΠΑΟΚ να βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μακάμπι, μπορεί να αστόχησε σε δύο πέναλτι, όμως στο τέλος κέρδισε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάγωσε με τα γκολ των Ντλόβου (13’) και Γκολάσα (21’), όμως με τον Βίτορ μείωσε στο 35’. Στο 39’ ο Στοχ έχασε πέναλτι, στην εξέλιξη της φάσης ο Νίνης είχε δοκάρι, όμως μετά το κόρνερ ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Το 3-2 δεν έγινε στο 43’, αφού ο Στοχ έχασε δεύτερο πέναλτι, όμως στο 66’ ο Σαλπιγγίδης νίκησε τον Σαράνοφ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Άλκμααρ με πέντε, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Σαχτέρ Γκαραγκάντι.
Ειδικότητα στις ανατροπές έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Μετά το come back κόντρα στην Σαχτέρ Γκαραγκάντι ο «Δικέφαλος» τα έφερε… Τούμπα ξανά και κέρδισε 3-2! Όλα τα… λεφτά του αγώνα ήταν το πρώτο 45λεπτο. Εκεί οι Ισραηλινοί εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των Θεσσαλονικέων. Στο
13’ ο Ντλόβου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κατσουράνη και πλάσαρε τον Χακόμπο πετυχαίνοντας το 1-0. Σε άλλη μία στιγμή αδράνειας, στο 21’, ο Γκολάσα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή άφησε τον κίπερ του ΠΑΟΚ «άγαλμα» και πέτυχε το 2-0!
Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε και κατάφερε να μπει για τα καλά στο ματς. Στο 35’ ο Βίτορ, που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο σκόρερ, πετάχτηκε και με το κεφάλι, μείωσε σε 2-1. Στο 39’ ο «Δικέφαλος» κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Στοχ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαράνοφ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Νίνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, όμως στη συνέχεια από το κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Στοχ στο 43’ πέταξε στα σκουπίδια το νέο πέναλτι που κέρδισε ο «δικέφαλος» από τον Τσότσαλιτς, ολοκληρώνοντας έτσι ένα συναρπαστικό πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, καθώς η Μακάμπι περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Το πολύτιμο γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο Λίνο, στο 66’, γέμισε τη μπάλα και ο φορ του ΠΑΟΚ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 7
2. Άλκμααρ 4
3. Σαχτέρ 2
4. Μακάμπι 1
ΠΑΟΚ – Μακάμπι Χάιφα 3-2 (ΑΝΤ-1)
Γκολ: 13′ Ντλόβου (Μακάμπι Χάιφα), 21′ Γκολάσα (Μακάμπι Χάιφα), 35′ Βίτορ (ΠΑΟΚ), 39′ Νίνης (ΠΑΟΚ), 66′ Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)
-39′ έχασε πέναλτι ο Στοχ
-39′ δοκάρι ο Νίνης
-43′ έχασε πέναλτι ο Στοχ
Το πρώτο γκολ της Μακάμπι
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Το δεύτερο γκολ της Μακάμπι video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 Το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Η φάση του αγώνα! Το χαμένο πέναλτι του Στοχ. Το δοκάρι το Νίνη και η ισοφάριση σε 2-2! video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου – Εζρά, Τσότσαλιτς, Μεσούμαρ ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (78′ Βούκιτς), Νίνης (60′ Λούκας), Στοχ (87′ Λόρενς), Αθανασιάδης. Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπεναντό): Σαράνοφ, Μεσούμαρ (73′ Αζουλάι), Ταβάτα, Πιλιάφσκι, Τσότσαλιτς, Γιαντίν (69′ Κατάν), Γκολάσα, Μπόκολι, Ράγιος, Εζρά, Ντλόβου (46′ Αμπουχατζίρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου