Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Με το δεξί η Ένωση στο πρωτάθλημα της Α2


Με το δεξί η Ένωση στο πρωτάθλημα της Α2

Με νίκη 61-49 επί του Ηρακλή στο κλειστό της Καλαμίτσας το απόγευμα του Σαββάτου, ξεκίνησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας τον μαραθώνιο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ στο οποίο από φέτος αγωνίζεται.
Η ομάδα του Θωμά Νίκου εξασφάλισε από την πρώτη περίοδο μια μεγάλη διαφορά (21-8) την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Η ομάδα της Καβάλας ήταν σαφώς ανώτερη του Ηρακλή, κυριάρχησε στα ριμπάουντς 40-32, ενώ στα δίποντα είχε σαφή επίσης υπεροχή έναντι του Ηρακλή με 42% έναντι 22% της ομάδας της
Θεσσαλονίκης.
Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης δεδομένου μάλιστα ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ δύσκολο και χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια για την ομάδα της Καβάλας είναι στην Κρήτη με το Ηράκλειο και στην Καβάλα με την φιλόδοξη ΑΕΚ.
Από την Ένωση διακρίθηκαν οι Καραποστόλου, Τότσιος, Κατσαρές και Αγγελακόπουλος ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και 20χρονος Βελισσαρίου.
Ο Ηρακλής απογοήτευσε και φυσικά δεν θύμισε σε καμιά περίπτωση την πανίσχυρη ομάδα του παρελθόντος.
Τα δεκάλεπτα: 21-8, 37-25, 49-36, 61-49.
Τους πόντους για την Ένωση πέτυχαν: Κρστέβσκι 12, Μαρμαρινός 2, Τότσιος 3, Καλαμπάκας 10, Κατσαρές 2, Αγγελακόπουλος 7, Καραποστόλου 19, Βελισσαρίου 4, Καλαϊτζίδης 2.
Για τον Ηρακλή σκόραραν: Τσότσος 10, Μπεχλιβάνης 7, Αποστολίδης 1, Καζάκος 2, Χρυσόπουλος 9, Θεοδωράκος 12, Τσουμπρίλο 4, Σιολόγκας 2.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παφίλης, Ταρενίδης, Τσιαπλής.
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου