Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Στο Δαφνί μαζί με άλλους 25 τρόφιμους η Βίκυ Σταμάτη -Παραμένει στο κρεβάτι της και κλαίει συνεχώς



[Πέρα από την πλάκα και το ψώνιο της Σταμάτη (που σίγουρα επέτεινε το φαγοπότι του Άκη) η εικόνα μόνο θλίψη και προβληματισμό γεννάει. Μήπως τελικά για αυτήν η τιμωρία είναι πολύ σκληρή; Εντάξει τα έτρωγε κι αυτή αλλά ο Άκης είναι αυτός που τα έκλεβε. Το χειρότερο όλων είναι ότι έχει και ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του και μην ακούσω βλακείες"κι άλλα παιδιά μεγαλώνουν μόνα"... επειδή κάποια παιδιά μεγαλώνουν μόνα τους δεν πρέπει να αναγκάσουμε άλλο ένα να μεγαλώσει μόνο του. Σκοπός δεν είναι...
η φυσική εξόντωση της Σταμάτη και η καταστροφή της ζωής του παιδιού της αλλά η επιστροφή των κλεμμένων...]


Η Βίκυ Σταμάτη, μοιράζεται από χθες θάλαμο, στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, μαζί με άλλους 25 τρόφιμους. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, μόλις μια ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για 12ετή κάθειρξη, εισήχθη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δαφνί» αφού πρώτα εξετάσθηκε λεπτομερώς από ιατρική ομάδα η οποία και έκρινε... πως έπρεπε να νοσηλευθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ.Σταμάτη μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος χωρίς καμία ιδιαίτερη μεταχείριση. Η κρατούμενη φέρεται να έχει επαφή με το περιβάλλον και παραμένει συνεχώς στο κρεβάτι κλαίγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου