Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Διέψευσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 24 ώρες ότι παρακολοθούνται τα τηλέφωνα... που τους έδωσε ο Τσάβες

Διαψεύδεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ειπώθηκε οτιδήποτε περί παρακολούθησης τηλεφώνων του προέδρου Αλ. Τσίπρα και στελεχών του κόμματος από την ΕΥΠ... εξάλλου έχουν τα τηλέφωνα που τους έδωσε ο Τσάβες (ως γνωστόν η Βενεζουέλα είναι παγκόσμιο leader στην τεχνολογία) και τα οποία δεν μπορούν να παρακολουθούνται....

«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για....
τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική
δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Και συνεχίζει: «Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη Βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

»Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οπως υπογράμμισαν νωρίτερα στα ΝΕΑ.gr, τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης, ουδέποτε ελέχθη οτιδήποτε περί παρακολουθήσεων τηλεφώνων στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», ο Αλ. Τσίπρας στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ είπε στους βουλευτές του να προσέχουν γιατί «τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται, και το δικό μου και το δικό σας. Να προσέχετε τι λέτε»

Ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση της ΚΟ, υπογράμμισε ότι: «Δεν ειπώθηκε τίποτα για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, ούτε από τον πρόεδρο, ούτε από κανέναν άλλον», ενώ ο ίδιος τόνισε ότι «τώρα, εάν τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται, πού να το ξέρω. Είναι ένα άλλο θέμα».

Κεδίκογλου: Διαψεύδει ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις;

Νωρίτερα το μεσημερι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, δήλωσε πως πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά.

“Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;” πρόσθεσε ο κ.Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου