Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΟΚ- Εθνικός Γαζώρου 1-2: Δεν είχε λύσεις και με παίκτη παραπάνω

ΑΟΚ- Εθνικός Γαζώρου 1-2: Δεν είχε λύσεις και με παίκτη παραπάνωΟ ΑΟΚ απογοήτευσε  το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς, αφού από το 65` και μετά έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Δε είχε τη λύσεις, όμως να φτάσει σε αυτό που ήθελε. Είναι γεγονός ότι σε αυτή την ομάδα, λείπουν πολλά πράγματα, συν ότι δεν τράβηξαν παίκτες που θεωρούνται ατού.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γιαννίκογλου. Στα πλάγια της άμυνας δεξιά ο Πόπτσης και αριστερά ο Παπαργυρίου. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης με τον Κονάτε. Πρίττας και Ντουτσαρίδης οι δυο αμυντικοί μέσοι. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Πάλλας και ο Κουρέλλας. Ο Αρτσε ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Ο Καπνίδης στη θέση του φορ.
Εκτός αποστολής οι τραυματίες: Βαλεριάνος, Ντόσης, Καρλόπουλος. Ντεμπούτο Κουρέλλα στη βασική ενδεκάδα.
Στα πρώτο ημίχρονο, μέχρι το 30` το θέαμα ήταν τραγικό. Ούτε μια καλή φάση. Ο Κονάτε που μέχρι εκείνο το διάστημα είχε μια καλή παρουσία, έκανε το λάθος σε μια εύκολη φάση και οι
φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως. Αυτό ήταν ότι καλύτερο. Ο ΑΟΚ δεν είχε καλή ανάπτυξη, ο Αρτσε δεν έπαιρνε πολύ τη μπάλα στα πόδια του. Το ίδιο και ο Πρίττας, που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Εθνικός από την αρχή του αγώνα έπαιξε ανοιχτά. Δεν απείλησε όμως εκτός από το γκολ που πέτυχε και αυτό προήλθε από γκάφα του Κονάτε. Ευκαιρίες δε δημιούργησε και ο ΑΟΚ.
Η πρώτη κίνηση από τον πάγκο ήταν ο Αλεξίου που πήρε τη θέση του Πάλλα στο 46`.
Ο Αρτσε πήγε στα πλάγια, ο Καπνίδης ελεύθερος στον κάθετο άξονα και ο Αλεξίου «φουνταριστός». Αυτό κράτησε για λίγο, αφού ο Χαραλαμπίδης πήγε πλάγια στα δεξιά τον Καπνίδη και επανέφερε τον Αρτσε στη φυσική του θέση.
Ο ΑΟΚ από το 65` έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Πίεσε την αντίπαλη άμυνα, ο Εθνικός όμως με το δοκάρι του Ναστέφσκι έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Αλεξίου με ατομικές προσπάθειες έδινε κάποια ζωντάνια στην επίθεση. Ο Ναστέφσκι χτύπησε σε μια κόντρα επίθεση και ο Εθνικός απόδρασε έξυπνα με τους 3 βαθμούς από το «Ανθή Καραγιάννη». Ο ΑΟΚ και με παίκτη παραπάνω δε δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Εκτός από τη φάση του Ντομί στο 89` δεν απείλησε άμεσα.
Το φιλμ του αγώνα
5` Σουτ ο Πάλλας, από καλή θέση αουτ.
32` Τραγικό λάθος του Κονάτε, ο Σκέριαντς έφυγε μόνος του και με πλασέ έκανε το 0-1.
33` Ο Καπνίδης με πλασέ το 1-1 μετά από σέντρα του Παπαργυρίου.
66` Φάουλ του Κουρέλλα, η μπάλα λίγο άουτ.
74` Ο Ναστέφσκι από μακριά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι, με ένα πολύ έξυπνο σουτ.
84` Από πάσα Παπαβασιλείου, ο Ναστέφσκι έφυγε γρήγορα και με άψογο πλασέ το 1-2.
89` Σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Ντομί κεφαλιά από πολύ κοντά, σώζει ο Μέλκας.
Ο Σέζος από το Κιλκίς έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Δέντσα, Κονάτε, Παναγιωτίδη, Κοσμίδη( 2η κίτρινη- κόκκινη στο 65`), Μέλκα, Κωφοκώτσιο.
Οι συνθέσεις.
ΑΟΚ: 32 Γιαννίκογλου, 3 Παπαργυρίου, 5 Πόπτσης, 6 Ντουτσαρίδης, 10 Αρτσε, 11 Πάλλας, 15 Κονάτε, 17 Καπνίδης, 55 Πρίττας, 88 Κουρέλλας, 69 Γκαρακλίδης.
Αλλαγές
46` Αλεξίου στη θέση του Πάλλα.
71` Παπαδόπουλος στη θέση του Ντουτσαρίδη.
84` Ντομί στη θέση του Παπαργυρίου.
Πάγκος
25 Τιζάι, 4 Χόρτσας, 7 Γρηγόρης Παπαδόπουλος, 19 Ρεβυθόπουλος, 24 Καζαντζίδης, 92 Αλεξίου.
Εθνικός Γαζώρου: 1 Μέλκας, 7 Κοσμίδης, 18 Κουκόλης, 5 Δέντσας, 21 Χατζηδημητρίου, 3 Παναγιωτίδης, 23 Παπαδόπουλος, 27 Σκέριαντς, 10 Ναστέφσκι, 9 Σρντιτς.
Αλλαγές
46` Γαϊδαρτζής στη θέση του Σρντιτς.
61` Παπαβασιλείου στη θέση του Παναγιωτίδη.
80` Κωφοκώτσιος στη θέση του Παπαδόπουλου.
Πάγκος: 22 Παπαθανασίου, 20 Κωνσταντινίδης, 84 Γαϊδαρτζής, 25 Τσουβαλτσίδης, 8 Παπαβασιλείου, 4 Κωφωκώτσιος, 24 Νέδος.
*Δηλώσεις των προπονητών
Απόστολος Χαραλαμπίδης( προπονητής του ΑΟΚ): « Δε χάνονται αυτά τα παιχνίδια. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι επιβάλαμε το ρυθμό μας από το πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς από δυο λάθη χάσαμε το παιχνίδι και δεν πήραμε ούτε βαθμό. Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα που δημιουργήθηκε ξαφνικά, χωρίς προετοιμασία, χωρίς προγραμματισμό. Θέλει πολύ δουλειά και πολύ υπομονή. Δε χάνεται αυτό το παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά φάνηκε η απειρία και η έλλειψη προετοιμασίας. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τα παιδιά δεν έχουν πολλές παραστάσεις και μεγάλες εμπειρίες. Είναι φανερό ότι αυτή η ομάδα δε μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι οφ. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε».
*Μάκης Κατσαβάκης(προπονητής Εθνικού Γαζώρου): « Είχαμε μεγάλη απόσταση από το προηγούμενο παιχνίδι όσον αφορά την απόδοση μας. Θεωρώ ότι δεν δικαιούμασταν τους τρείς βαθμούς. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στο β` μέρος συνεχίσαμε να κάνουμε λάθη. Μόνο όταν ήρθε η αποβολή , αρχίσαμε να λειτουργούμε περισσότερο. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να βελτιώσουμε κυρίως την πρωτοβουλία μας. Εύχομαι στην Καβάλα να έχει καλή ανασύνταξη και καλή πορεία».
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου