Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Αρης Ακροποτάμου- Βυζάντιο 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις – Ηρακλής Αμπελοκήπων- Νέστος 0-0: Τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίας

Αρης Ακροποτάμου- Βυζάντιο 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις – Ηρακλής Αμπελοκήπων- Νέστος 0-0: Τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίαςΑρης Ακροποτάμου- Βυζάντιο 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Το Καβαλιώτικο ντέρμπι στο γήπεδο των Ελευθερών παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στα πρώτα 45 λεπτά με το γκολ του Λόλη, σ` ένα μοιρασμένο παιχνίδι.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και ισοφάρισαν στο 61`. Οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες μέχρι το τέλος του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον κρίνεται δίκαιο. Αποβλήθηκε στο 84` με 2η κίτρινη( κόκκινη) ο Σάσσος του Αρη Ακροποτάμου.
Το Βυζάντιο παρέμεινε αήττητο για τρίτη αγωνιστική.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4ο λεπτό σουτ του Αποστολίδη εύκολη απόκρουση για το Σουμουλίδη. Στο 19 κεφαλιά του
Παπαδόπουλου άουτ. Στο 23 σουτ του Ρετσίνα άουτ. Στο 25 σουτ του Παπαδόπουλου άουτ. Στο 26 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 36 σουτ του Δούμπλατζη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου. Στο 36 σουτ του Λόλη από τη περιοχή για το 0-1. Στο 38 σουτ του Κάμπατζη άουτ. Στο 44 φάουλ του Προβατίδη άουτ. Στο 45 σουτ του Αποστολίδη άουτ.
Στο 52 σουτ του Παπαδόπουλου άουτ. Στο 55 σουτ του Αποστολίδη άουτ και λίγο μετά, στο 61ο λεπτό, σουτ του Αποστολίδη για το 1-1. Στο 63 άστοχο σουτ του Τσίλογλου. Στο 66 σέντρα του Σακκοπουλου, κεφαλιά του Δούμπλατζη άουτ. Στο 71 σουτ του Κάμπατζη απέκρουσε ο Σουμουλίδης. Στο 72 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 84 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σάσσος και ο Άρης Ακροποτάμου έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 89 φάουλ του Μιχαηλίδη λίγο άουτ.
**Διαιτητές: Λυμπούδης, Συμεωνίδης, Ντόντης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Συνθέσεις
Άρης Ακροποτάμου
Χατζηνικολής, Ρετσίνας (58 Σάσσος), Κάμπατζης, Τσέπα, Σεφερίδης, Φίλων, Σακκόπουλος (75 Σολακίδης), Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (75 Σαϊνίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.
Βυζάντιο
Σουμουλίδης, Παυλίδης, Φωτόπουλος Χ., Μαυρομμάτης, Προβατίδης, Σκονίδης, Τζορμπατζής, Τσίλογλου (75 Μιχαηλίδης), Πτηνόπουλος, Μπρατσιάνι (16 λ.τ. Λόλη), Σαουλίδης (54 Παντελίδης).

Ηρακλής Αμπελοκήπων- Νέστος 0-0: Τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίας
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης και την αντίστοιχη της Καβάλας, που διεξήχθη χθες στους Αμπελόκηπους. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν δυο ευκαιρίες με τον Αλεξόπουλο στο 56` και στο 61`, που αρχικά σούταρε άουτ και στη συνέχεια το σουτ του απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 83` ο Ζηρίδης προσπάθησε να κρεμάσει τον Αμουταζάκη, χωρίς, όμως, επιτυχία. Ο Νέστος δεν έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά και δεν απειλήθηκε άμεσα από τους αντιπάλους.
Μάλλον δίκαιο κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.: Ζιάκας, Ιορδανίδης, Γκιαούρης (34΄ λ.τ. Δάλλας), Πομάκης, Σακαλής, Νικολίτσας (80΄ Αθανασιάδης), Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος, Χάψας, Ζηρίδης, Ξανθόπουλος (65΄ Βειδαμενίδης). ΝΕΣΤΟΣ ΧΡ.: Αμουτζάκης, Πεχλιβανίδης (85΄ Γαμβρέλης), Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μανούκος (65΄ Τσάκωνας), Κατρανάς (56΄ Σαρηγιαννίδης), Τσέκος, Μαχαιρούδης, Δεσύλλας, Τζοσκούν. 
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου