Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ζάκυνθος- ΑΟΚ 1-0: Αιφνιδιάστηκε και δε μπόρεσε να αντιδράσει

Ζάκυνθος- ΑΟΚ 1-0: Αιφνιδιάστηκε και δε μπόρεσε να αντιδράσειΟ ΑΟΚ δεν τα κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα  το απόγευμα στη Ζάκυνθο. Έχασε μάλλον άδοξα, παρουσιάζοντας δυο πρόσωπα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι με τη βοήθεια των 600-700 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν μια εχθρική ατμόσφαιρα για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ισορρόπησε, είχε δοκάρι με τον Καρλόπουλο αλλά δε μπόρεσε τελικά ούτε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ξεκίνησε χωρίς του Αρτσε στη βασική ενδεκάδα. Στη θέση του έπαιξε ο Αλεξίου. Τερματοφύλακας ο Γιαννίκογλου, δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Πόπτσης και Βαλεριάνος. Κονάτε και Γκαρακλίδης οι δυο στόπερ.
Πρίττας και Ντουτσαρίδης οι δυο ανασταλτικοί μέσοι. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή συμπλήρωσε ο Καρλόπουλος. Πλάγια στην αριστερή πτέρυγα ο Παπαργυρίου. Αλεξίου και Καπνίδης ήταν οι δυο
μεσοεπιθετικοί.
Ο Αρτσε μπήκε στο παιχνίδι στο 46`, όταν ο Χαραλαμπίδης έκανε περισσότερο επιθετική την ομάδα. Ο προπονητής του ΑΟΚ αποβλήθηκε στο 55` για διαμαρτυρία ενώ το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που ξεκίνησε από την προηγούμενη μέρα.
Το φιλμ του αγώνα
20` Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Φωτιάς με κεφαλιά το 1-0. Παράλληλα το πρώτο γκολ της Ζακύνθου, στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.
28` Φάουλ Καρλόπουλου, δύσκολη επέμβαση του Ξενοδόχοφ.
30` Σουτ του Πετράκου, η μπάλα λίγο άουτ.
36` Φάουλ του Νικολόπουλου απόκρουση του Γιαννίκογλου σε κόρνερ. Κόρνερ του Κυριακίδη, σουτ του Πετράκου άουτ.
44` Σουτ του Παπαργυρίου άουτ.
55` Αποβάλλεται για διαμαρτυρία ο Απόστολος Χαραλαμπίδης από τον πάγκο του ΑΟΚ.
63` Κόρνερ Κυριακίδη, κεφαλιά του Κονάτε, ο Γιαννίκογλου αποσοβεί το αυτογκόλ. Στο κόρνερ που ακολούθησε κεφαλιά ο Νομικός άουτ.
68` Με σουτ ο Καρλόπουλος, σημαδεύει το δοκάρι.
76` Φάουλ του Αρτσε, σώζει ο Ξενοδόχοφ.
78` Φάουλ Κυριακίδη η μπάλα άουτ.
85` Ο Ντουτσαρίδης απειλεί την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
93` Ο Οττα χάνει ευκαιρία για τη Ζάκυνθο.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Ζάκυνθος: Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Νικολόπουλος, Νομικός, Φωτιάς, Πέρελμαν, Οικονόμου, Πετράκος 68` Κωτάτης, Κυριακίδης, Γωνιάδης 75` Οττα, Τορεζάνι.
ΑΟΚ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης 73` Ντομί, Βαλεριάνος, Κονάτε, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Πρίττας, Αλεξίου 62` Ντόσης, Καρλόπουλος, Παπαργυρίου 46` Αρτσε, Καπνίδης.
Τα αποτελέσματα της2ης αγωνιστικής
Ζάκυνθος- ΑΟΚ 1-0
Βατανιακός- ΑΟ Κασσιόπη 1-5
Γιαννιτσά- Απόλλων Καλαμαριάς 0-1
Νίκη Βόλου- Τύρναβος χθες το βράδυ
Σήμερα
Δόξα Δράμας- Αναγέννηση Καρδίτσας
Ακαδημία Πλαταμώνα- Πιερικός
Ηρακλής- Εθνικός Γαζώρου 
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου