Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων – ΤΑΙΠΕΔ και LUCY δεν ενδιαφέρονται για τον δρόμο

Αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων – ΤΑΙΠΕΔ και LUCY δεν ενδιαφέρονται για τον δρόμοΣε εξέλιξη βρισκόταν χθες ο διαγωνισμός για την πώληση της εκτάσεως μπροστά και πλάι από το ξενοδοχείου LUCY εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ. Η υπόθεση αφορά και στον δήμο Καβάλας. Η ξενοδοχειακή επιχείρηση επιθυμεί την αγορά εκτάσεως ώστε να βελτιώσει το τουριστικό της προφίλ κι έτσι ο δήμος αποφάνθηκε ότι δε θα έπρεπε να εμποδίσει την εξέλιξη. Προβλήματα όμως ανέκυψαν με το ΝΟΚ, με το λιμανάκι και τον δρόμο.
Το ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζει ότι η δημόσια έκταση αρχίζει από τον Μασούτη κι επεκτείνεται σε όλο το
μήκος του δρόμου έως τη μύτη του ακρωτηρίου. Αυτό ο δήμος δεν ήταν διατεθειμένος να το επιτρέψει, γι’ αυτό κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που επρόκειτο να συζητηθεί χθες. Έγγραφο όμως από το ΤΑΙΠΕΔ διευκρίνισε ότι δεν τίθονταν ζήτημα πώλησης του δρόμου, ενώ παρόμοιο έγγραφο απέστειλε και η διεύθυνση του LUCY.
Από τη στιγμή λοιπόν που ο δρόμος θα συνεχίσει να διατηρεί το δημόσιο χαρακτήρα του ο δήμος εκτίμησε ότι καλύπτεται, εξασφαλίζοντας και τα συμφέροντα των πολιτών για την απρόσκοπτη πρόσβασή τους στη θάλασσα. Έτσι, η εκδίκαση της υποθέσεως αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Έως τότε η διοίκηση του δήμου πιστεύει ότι θα έχουν διευθετηθεί όλα τα ζητήματα και η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου