Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δεν έχουν τέλος οι κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ! ΑΥΓΗ: Καλύτερα να κοπούν συντάξεις απόστρατων παρά τα εξοπλιστικά!!

Λίγο ακόμα και θα σκάσουν μύτη με θέσεις Χρυσής Αυγής...

Διάβασα ένα άρθρο της Αυγής σήμερα. Μέσα υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο να κοπούν οι συντάξεις των στρατιωτικών παρά τα εξοπλιστικά. Και εν κατακλείδι λέει ότι αν είχαν λίγο τσίπα επάνω τους θα έπρεπε να προτείνουν μόνοι τους... τις περικοπές των συντάξεων τους παρά να κινδυνεύσει η άμυνα της χώρας. Αυτό ήταν το πόρισμα.

Οι απόστρατοι και ένστολοι της χώρας χαιρετίζουν την απόφαση του μεγάλου ηγέτη. Και θα επανέλθουν προτείνοντας όχι μόνο την πλήρη διακοπή των συντάξεων τους αλλά και την αύξηση και κατά μερικά εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ στον σκληρό αγώνα για την
κατάληψη της εξουσίας υπέρ του λαού.

Εύγε Ναπολέων της Ελλάδας!!!

Υ.Γ Είναι προφανές ότι στον όρο ''λαός'' δεν χωράει όποιος φοράει στολή. 
29-26

Ακολουθεί το άρθρο στην ΑΥΓΗ:

Συντάξεις και εξοπλιστικά
Ακούσαμε ότι στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα συμφωνήθηκε περικοπή 100 εκατομμυρίων ευρώ από τα αμυντικά προγράμματα. Όμως, η συνέχεια της είδησης μάς εξέπληξε, διότι η περικοπή αυτή στα εξοπλιστικά προγράμματα δεν επιδιώκεται για να περισσέψουν χρήματα για μισθούς, συντάξεις, παιδεία, υγεία, αλλά για να μην περικοπούν οι συντάξεις των αποστράτων. Ούτε καν των υπηρετούντων μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά αυτών που πλέον έχουν βγει στη σύνταξη και δεν προσφέρουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας. Η επίσημη αφήγηση λέει ότι ο Έλληνας αξιωματικός, το μόνιμο στέλεχος του στρατού, είναι διατεθειμένος να αρκεστεί σε ένα ξεροκόμματο και να ξυρίζεται με πριόνι προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχει αναθέσει η πατρίδα. Εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει, είμαστε βέβαιοι πως οι στρατιωτικοί, εν ενεργεία και απόστρατοι, δεν θα δεχθούν επουδενί τη μείωση των εξοπλισμών για να διατηρηθούν ακέραιες οι συντάξεις τους, διότι κάτι τέτοιο θα συνιστούσε ακύρωση της αποστολής και του όρκου τους. Εκτός κι αν τα μόνιμα στελέχη του στρατού συμμερίζονται τις απόψεις που θέλουν τα εξοπλιστικά προγράμματα να είναι εν πολλοίς άσχετα με τις πραγματικές αμυντικές δαπάνες της χώρας. Στην περίπτωση αυτή, βέβαια, περιμένουμε πρώτοι οι στρατιωτικοί να προτείνουν την περικοπή τους, όχι για τη διάσωση των συντάξεών τους, αλλά για τη διάσωση των μισθών και των συντάξεων αυτών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Γ.Κ.
http://www.avgi.gr/article/584584/suntaxeis-kai-exoplistika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου