Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Δεύτερη σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στη Λάρισα

Δεύτερη σύλληψη για τη βομβιστική επίθεση στη ΛάρισαΣτη σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος εμπλέκεται στη μεταφορά και τοποθέτηση της βόμβας μεγάλης ισχύος, στο σπίτι που διαμένει η εισαγγελέας πρωτοδικών Τρικάλων Σοφία Πετράκη, στην Λάρισα, προχώρησε το απόγευμα η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην περιοχή του Κερατσινίου, μαζί με άλλα άτομα, τα οποία έχουν επίσης προσαχθεί.
Για τον συγκεκριμένο, έχουν προκύψει στοιχεία ότι ήταν αυτός ο οποίος πήρε μαζί του τον 29χρονο, μετέφεραν την βόμβα, βάρους 5 κιλών από την Αθήνα στην
Λάρισα και όπως είχαν πει, το έκαναν για να τιμωρήσουν την εισαγγελέα η οποία είχε ασχοληθεί με την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού αλλά και με άλλες υποθέσεις.
Ο συλληφθείς φέρεται να ανήκει σε ομάδα βομβιστών στην οποία ανατίθεται η τοποθέτηση βομβών από κυκλώματα.
Χθες, η βομβιστική επίθεση στην πολυκατοικία όπου, μεταξύ άλλων, διαμένει η εισαγγελέας πρωτοδικών είχε προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.
Στην περιοχή, η εικόνα θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων είχαν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, είχαν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ και σε πολλά διαμερισμάτα υπήρχαν σοβαρές ζημιές.
Την Δευτέρα το πρωί η αστυνομία θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου για την υπόθεση στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου