Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Το Τ.Ε.Ι Καβάλας ανακοινώσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων

To Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14:
Γίνονται δεκτοί Πτυχιούχοι Ελληνικών ΑΕΙ ( TEI και Πανεπιστημίων) ειδικοτήτων Οικονομικών, Θετικών, Κοινωνικών Επιστημών, Πολυτεχνικών Σχολών και ΤΕΦΑΑ ή αναγνωρισμένων, ομοταγών ξένων τμημάτων.
Παρέχει δυνατότητες πλήρους αλλά και μερικής φοίτησης και είναι σχεδιασμένο και για φοιτητές που
δεν έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τους σπουδές στο αντικείμενο της διοίκησης επιχειρήσεων αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις στον τομέα αυτό. Το Πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης απευθύνεται κυρίως σε υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα και έχουν ελάχιστη ή μηδενική εργασιακή εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων, ενώ το Πρόγραμμα μερικής φοίτησης απευθύνεται κυρίως σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.
Η διδασκαλία των μαθημάτων αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2013 και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική. Η χρονική διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται σε δύο (2) διδακτικά εξάμηνα και την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας
Δίδεται η δυνατότητα σε φοιτητές να το παρακολουθήσουν με χρόνο ολοκλήρωσης τα δύο έτη και την εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας (24 ΜΗΝΕΣ).
Η γλώσσα διδασκαλίας, των εργασιών και των εξετάσεων είναι η Ελληνική.
Τα δίδακτρα των φοιτητών ανέρχονται στο ποσό των 4.500 Ευρώ για το σύνολο του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου