Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε πολυκατοικία που διαμένει εισαγγελέας στη Λάρισα

panikoslarisaΣε βομβιστική ενέργεια οφείλεται η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, στην οποία διαμένει εισαγγελέας.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες, η εν λόγω εισαγγελέας είχε χειριστεί την υπόθεση της απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού. Την ώρα της έκρηξης δεν ήταν στο σπίτι της, ενώ ήδη βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία.
Στο μεταξύ, έχει γίνει και προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την
έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.
Το χρονικό της έκρηξης
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4:14 το πρωί σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μανδηλάρα 93, στο κέντρο της Λάρισας, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής. Από την έκρηξη υπέστησαν υλικές ζημιές, σε ακτίνα 80 μέτρων, αυτοκίνητα, καταστήματα και διαμερίσματα.

Στο σημείο της έκρηξης που βρίσκεται δίπλα σε εσωτερικό υποσταθμό της ΔΕΗ, έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που απέκλεισαν την περιοχή ενώ η πολυκατοικία όπου σημειώθηκε η έκρηξη εκκενώθηκε.
Αυτή την ώρα στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άντρες του τμήματος Εγκληματολογικών ερευνών, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα εξετάζουν τον χώρο και άντρες της αντιτρομοκρατικής από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου