Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Μπράβο κ. Υπουργέ,
           
        Για άλλη μια φόρα επιβραβεύσατε αυτούς, οι οποίοι προσφέρανε στην τεχνική εκπαίδευση με την απουσία τους (μεταπτυχιακά).
       Οι εκπαιδευτικοί που λείπανε από τα σχολεία για δυο, τρία και τέσσερα χρόνια επιβραβεύονται με την παραμονή τους, ενώ οι συνάδελφοι που έδωσαν την ψυχή τους και το αίμα τους για τα σχολεία της Τεχνικής Εκπαίδευσης και δεν πήραν εκπαιδευτικές άδειες για να
αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό επιβραβεύονται με την απόλυσή τους.
         Μπράβο κ. Υπουργέ για την ισονομία και την αξιοκρατία σας.

Υ.Γ(1): Μάλλον η χρησιμότητα της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης για την Ελλάδα είναι ανύπαρκτη όταν στην υπόλοιποι Ευρώπη το 70% των μαθητών παρακολουθεί την Τεχνική Εκπαίδευση.
Υ.Γ(2): Μάλλον το Μητροπολιτικό Κολέγιο κατά την άποψη σας έχει καλύτερους καθηγητές και με περισσότερα προσόντα από τους αγράμματους καθηγητές της δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι διαθέτουν δεύτερα πτυχία Πανεπιστημίων και Μεταπτυχιακά, πιστοποιημένες γνώσεις ξένων γλωσσών και πιστοποιημένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.
          Να είσαστε καλά κ. Υπουργέ για την ορθή και έντιμη αξιολόγηση που κάνατε για τους εκπαιδευτικούς της Δημοσίας Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου