Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ζητούν και τα ρέστα...

Ζητούν και τα ρέστα... Μόνο στην Ελλάδα , ένας ύποπτος για συμμετοχή σε ξέπλυμα μαύρου δημοσίου χρήματος δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ , μπορεί παράλληλα να διεκδικεί από το δημόσιο 1,1 εκατομμύριο ευρώ ως νόμιμη αμοιβή από νομικές συμβουλές που παρείχε σε ασφαλιστικό φορέα εργαζόμενων ΔΕΚΟ.

Πρόκειται για γυναίκα δικηγόρο εμπλεκόμενη στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου η οποία μάλιστα έχει κληθεί από την εισαγγελική αρχή να καταθέσει σχετικά με
τους λογαριασμούς του Άκη.

Η συγκεκριμένη παρείχε τις νομικές της συμβουλές στον οργανισμό του προσωπικού της ΔΕΗ και πριν από λίγα χρόνια της είχε ζητηθεί να εκπροσωπήσει τον φορέα σε αγοραπωλησίες περιουσιακών του στοιχείων. Εκείνη δέχτηκε συμφωνώντας την αμοιβή των 25.000 ευρώ περίπου. Κάπου στράβωσε όμως το πράγμα στην εξέλιξη των υποθέσεων που είχε αναλάβει και πλέον ζητεί ποσοστιαία αμοιβή 2% επί του ποσού των συναλλαγών.

Τουτέστιν 1,1 εκατομμύρια ευρώ. Δεν γράφουμε ονόματα ακόμη καθώς η αγωγή εκδικάζεται αύριο και τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως ρευστά . Σε κάθε περίπτωση όμως είναι κομμάτι δύσκολο , όσο κι αν ψάξει κανείς ανά τον κόσμο , να βρει τέτοια … καραμπινάτη απαίτηση.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου