Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δημοτικοί αστυνομικοί περικύκλωσαν τα γραφεία της ΝΔ

Οι δημοτικοί αστυνομικοί περικύκλωσαν τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να τους εντάξει σε καθεστώς κινητικότητας και να τους οδηγήσει στην έξοδο από το Δημόσιο.

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε έξω από τα γραφεία του κόμματος η μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών και ζήτησαν να έχουν συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος προκειμένου να του δώσουν ψήφισμα.

Προς το παρόν έχουν αφήσει ανοιχτή μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου, ωστόσο προειδοποιούν πως αν δεν γίνουν δεκτοί από τον γραμματέα της ΝΔ θα κλείσουν τελείως την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου.

Η πορεία των μοτοσικλετιστών ξεκίνησε από τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας στην Αγίου Κωνσταντίνου, πέρασαν από τη Βουλή και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για να καταλήξουν στη Συγγρού και να σταθμεύσουν έξω από τα γραφεία της ΝΔ.

Στο σημείο έχει ήδη σημειωθεί μποτιλιάρισμα, ενώ οι συγκεντρωμένοι δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν. Πάντως τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και επιτηρούν τους διαδηλωτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου