Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δυνατότητες αλλαγής στο οριστικοποιημένο μηχανογραφικό


μηχανογραφικόΔυο ημέρες πριν την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου η Ο.Ε.Φ.Ε επισημαίνει προς τους υποψηφίους τη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δώσουν στη συμπλήρωσή του και φυσικά στην οριστικοποίηση του.
Είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε πως αν ένας υποψήφιος έχει οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του και διαπιστώσει εκ των υστέρων ότι έκανε λάθος, που θέλει να διορθώσει, έχει την δυνατότητα να το κάνει ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία έως τις 12 Ιουλίου:
Η διαδικασία
“Ο υποψήφιος μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει ήδη οριστικοποιήσει το
μηχανογραφικό δελτίο, μπορεί να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση (με πρωτόκολλο του Λυκείου), ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ.
Ο εντεταλμένος για την ηλεκτρονική εφαρμογή εκπαιδευτικός θα μπαίνει στην εφαρμογή και θα αποδεσμεύει τον υποψήφιο, αναιρώντας-ακυρώνοντας το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. Από εδώ και πέρα, το Μ.Δ. θα εμφανίζεται μόνο προσωρινά αποθηκευμένο (και ΟΧΙ οριστικοποιημένο).
Ο υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή, να τροποποιήσει το Μ.Δ. και να το Οριστικοποιήσει εκ νέου (αυτό το τελικό Μ.Δ. θα αποκτήσει αυτόματα νέο αριθμό πρωτοκόλλου), γιατί αλλιώς δεν θα έχει Μ.Δ. Αυτή η διαδικασία λόγω των θερινών διακοπών των Λυκείων θα μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ως τις 12-7-2013 και ΜΟΝΟ τις ημέρες που θα λειτουργήσουν τα Λύκεια”.
Πηγή: http://www.oefe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου