Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σκοτώθηκαν δυο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων


apodrasi-fulakes-trikalonΝεκροί, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες των ΕΚΑΜ που χτένιζαν την περιοχή για να τους εντοπίσουν, έπεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκ των δραπετών των φυλακών Τρικάλων .
Οι άνδρες των ΕΚΑΜ χτένιζαν την περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας όπου κρύβονταν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι κατάφεραν να τους εντοπίσουν, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να τους συλλάβουν. Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι άνδρες των ΕΚΑΜ τους περικύκλωσαν στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρναντίας. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή. Δύο εκ των δραπετών τραυματίστηκαν θανάσιμα.
Πρόκειται για τους δύο κακοποιούς που έστησαν ενέδρα και σκότωσαν τον 37χρονο αστυνομικό υπαρχιφύλακα του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο. Οι δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών δεν είχαν πάρει μέρος στη δολοφονία της άτυχης
κοπέλας. Ο 36χρονος Μάριο Κόλα δεν είναι ανάμεσα στους νεκρούς κακοποιούς και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό του ίδιου και των δύο ακόμη συνεργών του, που παραμένουν άφαντοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δραπέτες είχαν χωριστεί λίγο πριν την αιματηρή συμπλοκή προκειμένου να μην συλληφθούν από τους αστυνομικούς που χτένιζαν την περιοχή κι οι τρεις δραπέτες που αναζητούνται, ανάμεσά τους και ο Κόλα, δεν ήταν παρόντες στο σημερινό επεισόδιο.
Ο «συναγερμός» σήμερα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Τρίτης όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων ατόμων στην περιοχή τα ξημερώματα. Ολα έδειχναν πως είχαν εντοπιστεί για πολλοστή φορά οι δραπέτες και σύμφωνα με το Permissospress αμέσως ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο, με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου