Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Σαρκοζί: Ο Ολάντ είναι ένας γελοίος κοντός που βάφει τα μαλλιά του!

newego_LARGE_t_1101_54221963_type11885Ο ένας διαδέχθηκε τον άλλο στο Μέγαρο των Ηλυσίων και την προεδρία της Γαλλίας. Όταν τα φώτα σβήνουν ο πρώην, ο Νικολά Σαρκοζί, αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να εκφραστεί για τον νυν, τον Φρανσουά Ολάντ. Και δεν κρύβει το πώς βλέπει τον σοσιαλιστή πρόεδρο.
«Τον είδες, αυτόν τον γελοίο κοντό που βάφει τα μαλλιά του;», είπε ο Σαρκοζί σε ιδιωτική συζήτηση, όπως γράφει η ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού «L’ express». «Ξέρεις εσύ άνδρες που βάφουν τα μαλλιά τους;», πρόσθεσε.
Αλλά η κοροϊδία στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου φαίνεται πως είναι ίδιον και της Κάρλα
Μπρούνι, παρότι η ίδια το αρνείται. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της με τίτλο «Ο πιγκουίνος», στο οποίο ασκεί κριτική σε ένα πρόσωπο που είναι πιγκουίνος αλλά έχει ύφος βασιλιά.
Η πρώην Πρώτη Κυρία διαβεβαίωσε πως δεν επρόκειτο για τον Φρνασουά Ολάντ παρά τις ομοιότητες, σημειώνει το «L’ express».
Η πρώτη που θεώρησε το τραγούδι ειρωνεία προς τον Ολαντ ήταν μία δημοσιογράφος του RTL, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στους παρακάτω στίχους: «Παίρνει το ύφος του ηγεμόνα, αλλά τον ξέρω εγώ, τον πιγκουίνο, δεν έχει τρόπους πυργοδεσπότη. Χα, ο πιγκουίνος! Αν μια μέρα ξαναβρεθείς στον δρόμο μου, θα σου μάθω, πιγκουίνε, να μου κάνεις χειροφίλημα». Και συνεχίζει: «Ούτε άσχημος ούτε όμορφος, ο πιγκουίνος, ούτε σπουδαίος ούτε χυδαίος, ο πιγκουίνος, ούτε ναι ούτε όχι». «Monsieur ni oui ni non», δηλαδή «Ο Κύριος ούτε ναι ούτε όχι», είναι ένα από τα παρατσούκλια που έχει δώσει η Δεξιά στον Φρανσουά Ολάντ.
Για τη Γαλλίδα δημοσιογράφο, η Μπρούνι δεν έχει ξεχάσει την ψυχρότητα με την οποία ο Ολάντ αντιμετώπισε τους απερχόμενους ενοίκους του Μεγάρου των Ηλυσίων την ημέρα της μεταβίβασης της εξουσίας το Μάιο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου