Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Επικινδυνος ο Τσιπρας-Δειτε τι ειπε στα Χανια

Πέρασε στα ψιλά, αλλά πρόκειται για μία τοποθέτηση που δείχνει σε όλο του το μεγαλείο, το μέγεθος της ανεπάρκειας και της επικινδυνότητας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παλικάρι πήγε στα Χανιά και δεν ήξερε τι έλεγε. Η πρόταση -σοκ που έκανε ήταν να καταργηθεί...
το όριο του 3% για την είσοδο κάποιου κόμματος στην ελληνική Βουλή! Δεν είπε κανείς στο αριστερό αυτό αγόρι, ότι το όριο αυτό υπάρχει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα το θέσπισε ο Κων/νος Καραμανλής (μάλλον μπαρούφες λέει  μιας και νομίζω ότι το όριο θεσπίστηκε από τον Μητσοτάκη με τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ μετά το 1990 που μπήκε ο Σαδίκ  στη Βουλή σαν τουρκική μειονότητα και Σαδίκ, Βολάν, Φαΐκογλου εναλλάσσονταν στο βουλευτιλίκι) για εθνικούς λόγους, ώστε να αποτρέψει την είσοδο μειονοτικών κομμάτων στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προφανώς κάποιος άσχετος το πρότεινε στον cool Aλέξη, του το έγραψε και εκείνος, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το εκφώνησε αμάσητο σε ανοιχτή εκδήλωση.

Ο άνθρωπος είναι τόσο επικίνδυνος , εκτός αν όντως θέλει να μπουκάρει κάθε καρυδιάς καρύδι στην ελληνική Βουλή...Λέμε εμείς τώρα...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου