Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΟΡΣΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ "Θα πάμε τους στρατηγούς στο Διεθνές Δικαστήριο"

MORSIsonSH οικογένεια του εκδιωχθέντος Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπός τους έχει απαχθεί. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η κόρη του Shaimma.
Όπως γνωρίζουμε καθαιρέθηκε στις 3 Ιουλίου από τον αιγυπτιακό στρατό και από τότε αγνοείται η τύχη του. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι κρατείται σε ασφαλές μέρος για την δική του προστασία.
Ο γιος του πάντως δήλωσε ότι εκδιώχθηκε με ένα παράξενο και
αντισυνταγματικό τρόπο, και ότι "ανησυχεί για αυτόν και φοβάται για την ζωή του". Ο γιος του δήλωσε ότι θα απευθυνθουν στο Διεθνές Δικαστήριο για την καθα΄θρεση του πατέρα του.
"Ακόμα δεν ξέρουμε που βρίσκεται" δήλωσε ο Οσάμα Μόρσι, "οι ηγέτες αυτού του πραξικοπήματος είναι εγκληματίες πολέμου. Κρατούν τον πρόεδρο χωρίς κατηγορίες, και είναι ο νομίμως εκλεγμένος ηγέτης".
Ο γενικός γραμματέας του αιγυπτιακού ιατρικού συλλόγου Gamal Abdel-Salam, που μιλούσε στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε ότι ζήτησε από τον στρατό την εξέταση του προέδρου διότι έχει προβλήματα υγείας στο συκώτι, ενώ πάσχει και από διαβήτη. Περιέργως όμως ο γιος Μόρσι το αρνήθηκε αυτό.
(defencenet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου