Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Μιχελάκης, Ντόρα την έπεσαν στον Λαφαζάνη που για άλλη μια φορά κατηγγειλε... πραξικόπημα

Με καυγά -όπως άλλωστε αναμενόταν- και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να καταγγέλλει περίπου για χιλιοστή φορά πραξικόπημα ξεκίνησε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ο καυγάς στήθηκε για τα διαδικαστικά καθώς ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 18 του μήνα οπότε οι διαδικασίες της Βουλής θα πρέπει να τρέξουν.

Ήταν η στιγμή που ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έβαλε την γνωστή κασέτα να παίζει. Έτσι άρχισε να καταγγέλλει πραξικόπημα, αντιδημοκρατικές διαδικασίες και να απειλεί τους Υπουργούς ότι θα λογοδοτήσουν.

Τα όσα είπε προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Μιχελάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη οι οποίοι έβαλαν τον Λαφαζάνη στη θέση του. Τι είναι αυτά που λέτε κύριε; Έτσι αντιλαμβάνεστε την δημοκρατία; Μας απειλείτε;» του φώναξε ο κ. Μιχελάκης, ενώ ακόμα πιο οξεία ήταν η επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη: Επιτέλους. Είστε κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι δεν είναι δημοκρατικές οι διαδικασίες της Βουλής; Σοβαρευτείτε επιτέλους». Η Επιτροπή εν τέλει απεδέχθη την πρόταση Στουρνάρα κάτι που δείχνει ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί το βράδυ της Τετάρτης. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου