Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συζητούν για να κάνουν νέα ανεξάρτητη παράταξη

Είναι γεγονός, ότι τις τελευταίες μέρες γίνεται μια συζήτηση, μια προσέγγιση, από πολλούς που ενδιαφέρονται για το Δήμο Καβάλας, με στόχο, να ληφθούν αποφάσεις από αυτοδιοικητικούς και να μην αφήσουν τα κόμματα να επιβάλλουν αυτούς που εκείνα θα επιλέξουν ως υποψήφιους. Βρίσκονται σε επαφή, αρκετοί, όπως ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Παππάς, ο Νίκος Κιοσσές, ο Νίκος Κούτρας, ο Γιάννης Βύζικας και άλλοι.

Να σημειωθεί ότι κλήθηκε και ο Στάθης Εριφυλλίδης, αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια τέτοια κίνηση.. Στόχος τους είναι να καταρτιστεί ένα πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και λένε πως
μπορούν να προχωρήσουν μαζί, χωρίς να αναφέρουν όμως κάτι στις συζητήσεις τους το ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος. Και πράγματι, μπορούν να συζητούν όσο θέλουν και να ανταλλάσσουν απόψεις και για τον υποψήφιο Δήμαρχο βλέπουν εν καιρώ. Να σημειώσουμε όμως, ότι σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις διαχρονικά, αυτό είναι και το σημείο τριβής, που μπορεί να ανατρέψει όλα όσα θα έχουν στήσει.

Τουλάχιστον, αυτοί που προαναφέραμε, βαθιά μέσα τους, αλλά και …έξω τους, έχουν την ελπίδα, ότι τελικά οι ίδιοι τους θα επικρατήσουν ως υποψήφιοι Δήμαρχοι στην νέα παράταξη που τυχόν θα δημιουργήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα πικραθούν και δεν θα συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν. Όπως γίνεται συνήθως.
Γιώργος Γανίτης


k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου