Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Διάψευση για εξαιρέσεις στην κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων

Διαψεύδει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις πληροφορίες που διέρρευσαν περί εξαίρεσης των δημοσίων υπαλλήλων που είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία από το πρόγραμμα κινητικότητας.
«Η πληροφορία που κυκλοφόρησε σε ορισμένες ιστοσελίδες περί εξαίρεσης από το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων που είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία είναι
ψευδής. Το κείμενο του νομοσχεδίου, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, είναι σαφές και ξεκάθαρο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Νωρίτερα, πληροφορίες έκαναν λόγο για διάταξη που στην ουσία «προστατεύει» από το μέτρο της κινητικότητας εκείνους τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν αποσπαστεί σε υπουργικά γραφεία.
Ειδικότερα, φαινόταν στην αξιολόγηση των συγκεκριμένων υπαλλήλων να προσμετράται το γεγονός ότι έχουν θητεύσει δίπλα σε υπουργούς! Ρύθμιση, που εάν ίσχυε, θα δημιουργούσε ένα επιπρόσθετο πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο καθώς «εκτός» έμεναν οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου