Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Αναζητούνται 8.950 εργαζόμενοι για διαθεσιμότητα έως τον Σεπτέμβριο


ΚτΚ: Αναζητούνται 8.950 εργαζόμενοι για διαθεσιμότητα έως τον Σεπτέμβριο  Κατά 8.211 εργαζόμενους υπολείπεται η κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει τον στόχο υπαγωγής 12.500 δημοσίων υπαλλήλων σε καθεστώς κινητικότητας έως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής».
Όπως βεβαίως προκύπτει από τον πίνακα στόχων που κατάρτισαν τα υπουργεία, η κυβέρνηση αναζητά 8.950 υποψήφιους εργαζόμενους, προκειμένου να καλυφθούν οι πολύ πιθανές αστοχίες που θα προκύψουν.

Εξ αυτών, όπως έχει ανακοινωθεί, οι 3.000 θα προέλθουν από την κατάργηση της Δημοτικής
Αστυνομίας, 1.500 από διοικητικό προσωπικό του υπουργείου Παιδείας, 1.500 από το υπουργείο Υγείας, 750 από το Μεταφορών και Υποδομών. Ακόμα 1.500 εργαζόμενοι θα προέλθουν από ασφαλιστικά Ταμεία και άλλα υπουργεία.

Ήδη στο καθεστώς διαθεσιμότητας έχουν υπαχθεί 4.289, δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων εκπαιδευτικοί τεχνικής εκπαίδευσης, και σχολικοί φύλακες
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στόχος είναι οι διαθεσιμότητες να μην έχουν οριζόντια χαρακτηριστικά, αν και η αναγκαιότητα επίτευξης των στόχων δεν έχει θέσει εκτός συζήτησης αυτό η περίπτωση.Το διαβάσαμε στο: Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου