Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, με τα εξής θέματα:

Εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα.
Αντικατάσταση Δημοτικού Συμβούλου και ορισμός δύο αναπληρωματικών μελών στην Εκτελεστική Επιτροπή.
Αντικατάσταση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και του Εκπροσώπου της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας.
Αντικατάσταση του Εκπροσώπου της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καβάλας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».
Έγκριση της υπ’ αριθ. 58/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσχολική Αγωγή Καβάλας» του Δήμου Καβάλας (Έγκριση πινάκων
στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2013).
Έγκριση της υπ’ αριθ. 106/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημωφέλεια» (2η Αναμόρφωση πρ/σμού).
Ανάκληση της υπ’ αριθ. 213/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την έγκριση υπερωριακής εργασίας για τους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, και λήψη νέας.
Έγκριση της υπ’ αριθ. 267/2013 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά τη Σύνταξη Τριμηνιαίας Έκθεσης αποτελεσμάτων προϋπολογισμού Β΄ τριμήνου 2013.
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2013 και ψήφιση πίστωσης.
Διαγραφή οφειλών.
Έκδοση, ανανέωση και μεταβίβαση αδειών παραγωγών - επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών.
Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2013.
Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.
Έγκριση μελέτης δημιουργίας χώρων στάθμευσης έμπροσθεν του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Καβάλας και λοιπών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του χώρου.
Έγκριση κάλυψης της διαφοράς του προϋπολογισμού του υποέργου 3 της προς ένταξη πράξης «Αποκατάσταση Παλαιού Μεντρεσέ στις Καμάρες, επανάχρησή του ως χώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων, ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου του και ανάπλαση της περιοχής μεταξύ των οδών Παλαιού Υδραγωγείου και Λάμπρου Κατσώνη», με ίδιους πόρους.
Αποδοχή όρων ένταξης και έγκριση εκτέλεσης του υποέργου 1 της πράξης με τίτλο: «Αναβάθμιση κτιριακών υποδομών και του κτιρίου διοίκησης – διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου της Παιδόπολης».
Έγκριση εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου: «Συντηρήσεις πάρκων και παιδικών χαρών Δήμου Καβάλας» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Ανακατασκευή τμήματος οδού Αγίου Νικολάου και τμήματος οδού Δαρδανελίων» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Ανακατασκευή οδού Μεχμέτ Αλή» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις οδών Δήμου Καβάλας» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική οδοποιία και αποκαταστάσεις στη Δ.Ε. Φιλίππων» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή περίφραξης Παιδόπολης» ψήφιση πίστωσης κλπ.
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική οδοποιία στην πόλη της Καβάλας, Παληού και Ν. Καρβάλης».
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση όψεων παραδοσιακών κτηρίων στο Δήμο Καβάλας».
Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Ενίσχυση και ανακαίνιση του κτιρίου (Χ) του σχολικού συγκροτήματος 1ου ΤΕΛ Καβάλας». ΟΠΣ 339849.
Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «Μονώσεις κτηρίων ιδιοκτησίας Δήμου Καβάλας». 
k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου