Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

11η «Γιορτή Καλαμποκιού» στους Αντιφιλίππους Καβάλας


11η «Γιορτή Καλαμποκιού» στους Αντιφιλίππους  ΚαβάλαςΟ πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων σας καλούν στην 11η «Γιορτή Καλαμποκιού» που διοργανώνουν στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Αντιφιλίππων, υπό την αιγίδα του Δήμου Παγγαίου.
Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία Αντιφιλίππων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων.
Θα συμμετέχει επίσης χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων Μετά το πέρας των
χορευτικών θα ακολουθήσει «Λαϊκό γλέντι», μέχρι πρωίας.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ ψητό καλαμπόκι, βραστό καλαμπόκι, «μπομπότα», «χαβίτσι» και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων από καλαμποκίσιο αλεύρι..
Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια, καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή «μπομπότας» και «χωριάτικα» σουβλάκια, σε συμβολικές τιμές, ενισχύοντας έτσι οικονομικά το σύλλογο μας.
Η μεγάλη επιτυχία των 10 προηγούμενων διοργανώσεων ανέβασε ψηλά τον πήχη για τους διοργανωτές που εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζονται πυρετωδώς. Όταν υπάρχει όμως το μεράκι και η όρεξη για δουλειά από τη μια και η επιθυμία πολλών από την άλλη, να θυμηθούν ή να γνωρίσουν «παλιές» γεύσεις, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου