Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αφού θέλετε, ας μιλήσουμε για προπαγάνδα: Ο Φασισμός της Αριστεράς !!! (Video - The Soviet Story)

Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ, έχει βγει σεργιάνι όλος ο ορυμαγδός της θολοκουλτουριάρας Αριστεράς και καγχάζει για την "Φίμωση" της ΕΡΤ. Κανείς δεν θέλει να μπει στην συζήτηση αν αυτή ήταν η δημόσια τηλεόραση που θέλαμε, και αν τελικά δεν ήταν, να δούμε πως θα φτιάξουμε μια άλλη, καλύτερη.

Στο προαύλιο της ΕΡΤ μαζεμένα γκρουμπούσκουλα φωνάζουν συνθήματα όπως ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Πλέον το αριστερό φασισταριό δεν κρύβεται. Βγαίνει να συναντήσει το άλλο του μισό.

Τους Νεάντερταλ της Χρυσής Αυγής.

Εξ άλλου ιστορικά ήταν πάντα χέρι χέρι.

Το 2008 ο Εντβινς Σνορ, από τη Λιθουανία, μια χώρα που στέναξε επί 60 χρόνια κάτω από τον
σοβιετικό ζυγό γύρισε το ντοκιμαντέρ "The Soviet Story".
Στο φίλμ θα δείτε ακράδαντα στοιχεία για την γενοκτονία 7-10 εκατομμυρίων Ουκρανών από λιμό, τον χειμώνα του 1932-1933, δηλαδή το 20-25% του πληθυσμού της σιτοπαραγωγού αυτής χώρας !!!
Στοιχεία του πως οι Σοβιετικοί μοιράστηκαν με τους Ναζί τεχνικές χτισίματος των στρατοπέδων συγκέντρωσης !!! Οπως λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ ο καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, Νόρμαν Ντέιβις: «Τα ναζιστικά SS και η υπηρεσία ασφαλείας του Στάλιν NKVD συνεργάστηκαν πολύ στενά. Η σοβιετική μηχανή του τρόμου λειτουργούσε ήδη είκοσι χρόνια όταν οι ναζί άρχισαν τα δικά τους εγκλήματα».
Η συνεργασία όμως των δύο ολοκληρωτικών καθεστώτων δεν περιορίστηκε στη μεταφορά τεχνογνωσίας τρόμου. Υπήρξε διαρκής ροή πρώτων υλών και τροφίμων από την ΕΣΣΔ προς τη ναζιστική Γερμανία.

Το αυθεντικό ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 1:25:34.
Το ντοκιμαντέρ το πρόβαλε η ΕΡΤ (Ναι έγινε αυτό το λάθος !!!!) το 2010, έχει διάρκεια 00:54:42....

Όταν προβλήθηκε το ΚΚΕ αντί να αντικρούσει με επιχειρήματα όσα καταλογίζει στον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό το ντοκιμαντέρ, έβγαλε μια ανακοίνωση κατηγορίας μιλώντας για γκαιμπελίσκους..

Στη συνέχεια, η τότε διοίκηση της ΕΡΤ έτρεξε να βγάλει μια ανακοίνωση λέγοντας ότι «ουδεμία πρόθεση έχει να προβάλει την αντικομμουνιστική θεώρηση της ιστορίας» !!!!

Για να πάρει μια νέα απίστευτη απάντηση από τον Ριζοσπάστη στις 26/10/2010:
«Αφού η ΕΡΤ δεν ταυτίζεται γιατί το πρόβαλε;... Και καλά το αγόρασε, γιατί δεν το έβλεπαν οι υπεύθυνοι για να εκτιμήσουν αν θα πρέπει να το προβάλουν αφού εκ των υστέρων λένε ότι δεν ταυτίζεται η ΕΡΤ με το περιεχόμενου του “ντοκιμαντέρ”; Δηλαδή το πρόγραμμα, ή μέρος του προγράμματος της ΕΡΤ, που προβάλλεται καθημερινά μπορεί και να μην ταυτίζεται με την ΕΡΤ; Δηλαδή τι σόι ενημέρωση κάνουν στο κρατικό κανάλι;»

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ....

Δείτε το:



Για όσους θέλουν το πλήρες ντοκιμαντέρ με διάρκεια 1:25:34, χωρίς υπότιτλους, ας δουν το παρακάτω


Με πληροφορίες από τον Ριζοσπάστη και την Καθημερινή, Οκτώβριος - Νοέμβριος 2010.

Vegetius

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου