Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Επιμένει ο ξάδερφος Ζήγρας: Ο Άκης πίσω από τις offshore

zigras-akis-vikiΒολές σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, εξαπέλυσε γι άλλη μια φορά ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας.
Σε κατ΄ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον μάρτυρα Ευτύχιο Ατσοπάρδη (αρχικά ήταν κατηγορούμενος, αλλά απαλλάχτηκε των κατηγοριών) ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε πως κατ΄ εντολή του Ακη Τσοχατζόπουλου, επειδή ο πρώην υπουργός δεν ήθελε να φαίνεται πίσω από τις αγορές ακινήτων, ονόμασε τον μάρτυρα που ήταν υπεύθυνος του κυλικείου της MORELLIA, εκπρόσωπο της εταιρείας BLUEBELL, βάζοντας μία και μόνο υπογραφή για τη μεταβίβαση του ακινήτου της Δεινοκράτους.
Ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου, υποστήριξε πως το ακίνητο της Δεινοκράτους ουσιαστικά
αγοράστηκε από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, με χρήματα που έφτασαν με μια βαλίτσα από τον πρώην Κύπριο υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη.
Μάλιστα ισχυρίστηκε πως η εταιρεία BLUEBELL δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αγοραστεί το ακίνητο και να χαθεί το ίχνος του χρήματος.
Ευ. Ατσοπαρδής: Από τις εφημερίδες διάβασα ότι είμαι εκπρόσωπος της BLUEBELL
Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας υποστήριξε πως όταν ο Ν. Ζήγρας είχε πάει στο γραφείο της MORELLIA ως έμπορος ξυλείας, του ζήτησε να πάει και να υπογράψει μάρτυρας σε ένα συμβόλαιο. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ευτύχιος Ατσοπάρδης:
«Μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση. Να πάω στον Πειραιά και να υπογράψω ως μάρτυρας σε ένα συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι έλεγε. Δούλευα πολλά χρόνια στην Ελβετία ως σερβιτόρος . Του είχα εμπιστοσύνη. Από τις εφημερίδες διάβασα ότι είμαι εκπρόσωπος της BLUEBELL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου