Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Mεγάλο το "drama" της...

Mεγάλο το Συμβουλές για το πώς θα βγούμε από  την κρίση έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, που λόγω και προσωπικής διαδρομής, το κατέχει το θέμα σε βάθος. Σε συνέντευξή της στο CNN, στο πλαίσιο, προφανώς, της διεθνούς προώθησης του βιβλίου της, “My Greek Drama”, η «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών της Αθήνας δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και μαζί αισιόδοξη «παρότι το βιβλίο μου περιλαμβάνει πολύ δράμα, πιστεύω ότι στο μέλλον υπάρχει ένα καλύτερο κεφάλαιο. Εμείς μπορούμε να γράψουμε την ιστορία μας»..

Το «drama» λοιπόν για την  κάποτε πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών
Αγώνων  είναι ότι «οι πολιτικοί συνηθίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον. Θα έπρεπε να πάρουν μαθήματα από τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα λειτούργησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήμασταν το θαύμα. Δείξαμε μια διαφορετική Ελλάδα, που μπορεί και τα καταφέρνει». (Βέβαια αυτή η Ελλάδα κόστισε λιγουλάκι παραπάνω, αλλά δεν βαριέσαι).. Αυτό που προκύπτει μέσα από αυτές τις γραμμές, είναι ότι η κ. Αγγελοπούλου θεωρεί αποκλειστικά δικό της επίτευγμα την κινητοποίηση της ελληνικής πολιτείας και κοινωνίας.

Για να ξεπεράσει την απογοήτευσή της, η κ. Αγγελοπούλου ασχολείται πλέον ενεργά με το ίδρυμα του Μπιλ Κλίντον καθώς, όπως εξηγεί, «...μετά την απογοήτευσή μου για τον τρόπο με τον οποίον οι πολιτικοί εγκατέλειψαν τον κόσμο, στράφηκα στο διεθνές στερέωμα»…

Είναι βέβαια λίγο μεγάλη για διεθνή καριέρα, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου