Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

H τραγωδία με τον ΕΟΠΥΥ

eopyy1Ο εκτροχιασμός του ελλείμματος στο ΕΟΠΥΥ κατά 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν αναμενόμενος αφού το πάρτι με τις ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα συνεχίζετε με αμείωτη ένταση.
Οπως αποδεικνύεται τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και το ΕΟΠΥΥ δεν έχουν αναλάβει καμία πρωτοβουλία προκειμένου να σταματήσει η λεηλασία του δημόσιου χρήματος που συντελείτε.
Το μόνο που κάνουν ο Υπουργός Υγείας να κατηγορεί τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ τόσο για ανικανότητα και αντίστροφα τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να καταγγέλλει τον
Ανδρέα Λυκουρέντζο ότι δεν έκανε το παραμικρό για να συσταθούν οι αρμόδιες επιτροπές που θα ελέγχουν το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων και τις συμβάσεις με τις κλινικές.
Βέβαια όταν το κράτος εμπιστεύεται τον κρισιμότερο οργανισμό σε έναν αποτυχόντα πολιτευτή τότε καταλαβαίνεται ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάντια και τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
Την ώρα που ΕΟΠΥΥ και Υπουργείο Υγείας σκοτώνονται για το ποιος χρεοκόπησε το σύστημα τα λαμόγια των διαγνωστικών κέντρων και οι κλινικάρχες συνεχίζουν το πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου