Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σύμμαχος των λασπόλουτρων ο καλός καιρός

Σύμμαχος των λασπόλουτρων ο καλός καιρόςΗ βελτίωση του καιρού βοηθά πολύ και τα λασπόλουτρα να αυξήσουν τα εισιτήρια – τους επισκέπτες τους – σε καθημερινή βάση. Τα λασπόλουτρα των Κρηνίδων λειτουργούν από τις αρχές Ιουνίου. Όσο όμως ο καιρός δεν ήταν κατάλληλος η προσέλευση πολιτών ήταν περιορισμένη. Ο εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Γεωργιάδης, είπε για τα λασπόλουτρα και την έως τώρα πορεία τους τα εξής:
«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Βέβαια έχουμε μία μείωση που συνεχίζει να υφίσταται κι από πέρσι. Δυστυχώς ο καιρός δε βοήθησε καθόλου με τις βροχές. Αλλά με τη βελτίωση των καιρικών συνθήκων ξεκίνησε ο κόσμοςνα έρχεται. Κι αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 100 εισιτήρια την ημέρα.
Φυσικά ο Ιούνιος πάντα ήτανε μειωμένης κινητικότητας. Πέρσι είχαμε μόνο 2000 εισιτήρια τον Ιούνιο
κι αυτά αυξάνονται σταδιακά. Τον Ιούλιο φτάνουμε στα 10.000 και περίπου 15.000 τον Αύγουστο.
Το θετικό είναι τα μηνύματα που έρχονται από το υπουργείο εργασίας με μία μεγάλη προσπάθεια που κάνουνε οι βουλευτές μας. Πιθανόν να εξασφαλίσουμε 300 θέσεις των ΚΑΠΗ – για πρώτη φορά θα συμβεί αυτό – μ΄ ένα πρόγραμμα του υπουργείου υγείας, οι ιαματικές πηγές να δεχθούνε 300 άτομα από ΚΑΠΗ όλης της Ελλάδας, που δικαιούνται από δέκα διανυκτερεύσεις και δέκα λούσεις στις ιαματικές πηγές.
Μεγάλη προσπάθεια έκανε ο βουλευτής κ. Γ. Πασχαλίδης και πιστεύω ο κ. Παναγιώτοπουλος να βάλει την τελική υπογραφή».
ΕΡ: Μέχρι πότε θα λειτουργούν τα λασπόλουτρα;
ΑΠ: «Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Τώρα είμαστε στο ξεκίνημα και πάντα οι αρχές είναι μειωμένης κίνησης. Ο μήνας με τη μεγαλύτερη κίνηση είναι ο Αύγουστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου