Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πλάκα έχει: οι πρώην θέλουν νέα κόμματα!

Πλάκα έχει: οι πρώην θέλουν νέα κόμματα! Σε εξέλιξη βρίσκεται η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη. Το Κίνημα επιστρέφει στην ιστορική του έδρα με την ελπίδα να βρει ξανά τη χαμένη του δυναμική. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμπιστεύτηκε αυτό το έργο σε δύο στελέχη της νέας γενιάς: Τον Νίκο Ανδουλάκη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χειριστεί προσωπικά θέματα με τίτλους όπως "Κώστας Σημίτης" και " Γιώργος Παπανδρέου". Ξεκινώντας από τον τελευταίο στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι κάποιοι φανατικοί παπανδρεϊκοί σπρώχνουν τον Γιώργο σε κόμμα αναζητώντας ρόλο οι ίδιοι. Πιστεύουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει τέτοιο σκοπό, αλλά συντηρεί τη σχετική φιλολογία
φοβούμενος το πόρισμα των ελεγκτικών εταιρειών. Το οποίο έχει καθυστερήσει. Το αναμένουμε, λένε οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δεχθεί εισηγήσεις για συνάντηση με τον Κώστα Σημίτη. Γιατί στο περιβάλλον του υπάρχουν υποψίες πως και αυτός ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προωθεί νέο κόμμα με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Πραγματικά προκαλεί οργή στον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης το γεγονός ότι και οι δύο πρώην ηγέτες της δεν κάνουν δηλώσεις διάψευσης. Έγιναν πρωθυπουργοί με το ΠΑΣΟΚ, αυτοί ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και τώρα το υπονομεύουν!  Ο Γιώργος που έλεγε ότι παρέλαβε σταυρό του μαρτυρίου από τον Σημίτη και ο Σημίτης που κατάφερε να διαγραφεί από τον Γιώργο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου