Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το έργο της ΔΕΥΑΚ αναστάτωσε το Παληό

Το έργο της ΔΕΥΑΚ αναστάτωσε το ΠαληόΑναστατώθηκαν οι κάτοικοι του Παληού, της Νέας Ηρακλίτσας και της Ν. Περάμου σήμερα το πρωί. Η ΔΕΥΑΚ τους είχε προειδοποιήσει για τις εργασίες επί του οδοστρώματος στο σημείο «Γλάστρες». Ουδείς όμως περίμενε ότι θα ήταν τόσο μεγάλο το κυκλοφοριακό πρόβλημα, τόσο μεγάλη η κίνηση.
Δημιουργήθηκαν νωρίς το πρωί μεγάλες ουρές, ειδικά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα.
Το οδόστρωμα είχε σκαφτεί με τέτοιο τρόπο που μόνο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας χρησιμοποιούνταν. Το πρωί που οι εργαζόμενοι εγκαταστάθηκαν η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν ακόμη μεγαλύτερη.
Αργότερα, περίπου στις 10.00 το πρωί, το πρόβλημα είχε τακτοποιηθεί.
Η ΔΕΥΑΚ εργάζεται αυτή την περίοδο στο Παληό προκειμένου να εγκαταστήσει βάνες που θα της επιτρέπουν να ελέγχει καλύτερα το σύστημα της ύδρευσης του οικισμού. Όποτε υπάρχει βλάβη στην ύδρευση του Παληού, με τη χρήση των νέων συστημάτων, θ΄ απομονώνεται μόνο η περιοχή της βλάβης και δε θα κόβεται το νερό σε όλο τον οικισμό. Το τελικό στάδιο αυτής της παρέμβασης υλοποιήθηκε χθες. Η ΔΕΥΑΚ κατάφερε και ολοκλήρωσε τις εργασίες της στο σημείο «Γλάστρες» επί της επαρχιακής οδού Καβάλας – Νέας Περάμου, πολύ νωρίτερα απ΄ ότι είχε υπολογίσει. Έτσι το μεσημέρι κάθε πρόβλημα είχε ξεπερασθεί. 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου